Előzetes bejelentkezés és időpont foglalása szükséges! Megértésüket köszönjük.

Üdvözöljük a Budai Kisállat állatorvosi Klinikán!

Szívvel-lélekkel elkötelezettek vagyunk az állatok gyógyítása és rehabilitációja mellett, szakszerű tanácsokkal és kiváló szolgáltatásokkal segítve mind a gazdikat, mind a kedvenceiket.

Modern műtőnkben kiváló kollégánk vállal lágyszöveti és csontsebészeti műtéteket, míg ultrahangos és digitális RTG diagnosztikai centrumunk lehetőséget biztosít az azonnali és pontos véleményezésre.

Rendelőnk a legkorszerűbb műszerekkel van felszerelve, és képzett orvosunk minden probléma esetén szívesen áll rendelkezésükre.

Kérjük, mielőtt rendelőnkbe látogatna, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 484 8484-es telefonszámon, hogy előzetesen időpontot egyeztethessünk. Köszönjük!

Foglaljon időpontot

Kapcsolat

Klinikank Budapest XI kerületben található a Csárda utca 10 szám alatt. Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőség biztosított a klinika előtti magánparkolóban.

Címünk

1112 Budapest Csárda utca 10.

Email

drhacco@gmail.com

Telefon

+36 20 484 8484

Ügyelet

Az ügyeleti díj 30 000 Ft. (15000 Ft ügyeleti díj + 15000 Ft betegvizsgálati díj) Az állat ellátási díja ezen felül értendő (gyógyszeres kezelés, RTG, műtéti beavatkozás, stb.). A rendelőbe az orvos egyeztetett időpontban tud megérkezni, kérjük ezt vegyék figyelembe, valamint azt, hogy kizárólag a rendelőben történik betegellátás. Éjszakai telefonon történő szaktanácsadást nem végzünk! Rendelőnkben készpénzes fizetésre van csak lehetőség.

Foglaljon időpontot

SZOLGÁLTATÁSOK

Üdvözlöm! Dr. Hacco Oren, az állatorvosi gondoskodás elkötelezett híve és vezetője vagyok itt a Budai Kisállat állatorvosi Klinikán. Szakmai hátterem során szenvedélyem az, hogy minden kisállatnak a legmagasabb szintű egészségügyi ellátást nyújtsam, és tulajdonosainak biztosítsam, hogy kedvenceik boldog, egészséges és aktív életet éljenek.

Foglaljon időpontot

Szolgáltatásaim kiterjednek az általános állatorvosi vizsgálatoktól kezdve a speciális diagnosztikai eljárásokig és sebészeti beavatkozásokig. Minden egyes páciens számára egyéni gondoskodást biztosítok, figyelembe véve az egyedi szükségleteket és kényelmet. Az elsődleges célom, hogy kialakítsak egy szoros kapcsolatot a tulajdonosokkal, és együttműködjünk az állatok optimális egészségének és boldogságának eléréséért.

A Budai kisállat Klinika csapatával együtt arra törekszünk, hogy a legmodernebb technológiákat és legfrissebb orvosi módszereket alkalmazzuk, hogy biztosítsuk a magas színvonalú és empatikus állatorvosi ellátást. Bízom benne, hogy a Klinikank az a hely lesz, ahol kedvenced számára a legjobb gondoskodást nyújtjuk, és szeretettel várjuk Önöket a rendelőnkben!

Fogászat

A fogkövesség miatt fogíny-, fogmeder gyulladás alakul ki. Idősebb korban, szükséges a rendszeres fogászati ellenőrzés.

lágy-szöveti és csontsebészeti műtétek

Vállalom lágy-szöveti és csontsebészeti beavatkozásokat, biztosítva a magas színvonalú és szakszerű műtéti ellátást az állatok optimális egészségének helyreállításáért.

szülészet

Szakértelmem kiterjed a szülészet területére, és gondoskodom az állatok biztonságos és hatékony szülészeti ellátásáról, biztosítva a kismama és utódok egészségét.

hasi ultrahangos diagnosztika

Rendelőmben modern hasi ultrahangos diagnosztikai eszközökkel végzem a vizsgálatokat, biztosítva a pontos és részletes képet az állatok belső szerveiről, segítve a pontos diagnózis felállítását és a hatékony kezelés kiválasztását.

digitális RTG vizsgálat, csípő-diszplázia RTG

A digitális röntgenvizsgálatokkal, különös hangsúllyal a csípő-diszplázia vizsgálatokkal, pontos és magas felbontású RTG képeket készítek, segítve a kóros elváltozások felismerését és a személyre szabott kezelés tervezését az állatok egészségének optimalizálása érdekében.

ultrahangos vizsgálat

Ultrahangos vizsgálattal, a legmodernebb technológiát alkalmazva, részletes és precíz képeket készítek az állat belső szerveiről, lehetővé téve a gyors és pontos diagnózis felállítását, valamint a hatékony terápiás megoldások kiválasztását az állat optimális egészségének biztosítása érdekében.

ultrahangos fogkő-eltávolítás

Ultrahangos fogkő-eltávolítással kíméletes módon és hatékonyan távolítom el a fogkövet, biztosítva a kutya vagy macska szájüregi egészségének javulását és a fogak tisztaságának megőrzését.

szaktanácsadás

Szaktanácsadás keretében segítek a tulajdonosoknak megérteni és kezelni az állatok egészségügyi és viselkedési kérdéseit, nyújtva szakmai tanácsokat és iránymutatásokat az optimális gondoskodás érdekében.

kézi patika

A kézi patika szolgáltatásom során személyre szabott gyógyszerelési tervet és tanácsokat nyújtok, biztosítva, hogy háziállatok számára a megfelelő gyógyszerek és kiegészítők álljanak rendelkezésre a gyógyulásuk vagy egészségük fenntartása érdekében.

mikrochip behelyezés

Mikrochip behelyezési szolgáltatásom során biztonságosan és fájdalommentesen ültetem be a mikrochipeket, segítve az állattulajdonosokat a kedvenceik azonosításában és elvesztés esetén a gyorsabb megtalálásban.

útlevél kiállítás

Az útlevél kiállítása során teljes körű adminisztrációs támogatást nyújtok, beleértve az összes szükséges dokumentáció elkészítését, és biztosítva, hogy kedvenceik rendelkezzenek a szükséges utazási dokumentumokkal az országhatárokon való áthaladáshoz.

belgyógyászat

Belgyógyászati szolgáltatásaim során szakértelmemmel és diagnosztikai eszközökkel segítem az állatok belső szervrendszerével kapcsolatos egészségügyi problémák felismerését és kezelését, garantálva az optimális egészségi állapot elérését és fenntartását.

mozgásszervi vizsgálatok

Mozgásszervi vizsgálatok során részletesen értékelem az állatok izomzatát, csontozatát és egyéb mozgásszervi struktúráikat. A modern diagnosztikai eszközök alkalmazásával célom az esetleges elváltozások felismerése és a pontos diagnózis megállapítása. Az ezen vizsgálatok alapján kidolgozott terápiás terv célja az állatok mozgékonyságának és komfortérzetének javítása.

ivartalanítás

Ivartalanítási szolgáltatásaim keretében biztosítom a felelősségteljes ivartalanítási beavatkozást, segítve az állatok tulajdonosait a nemkívánatos szaporulatok megelőzésében és az állatok viselkedési problémáinak kezelésében. Az eljárás biztonságos és rutinszerű, és hozzájárul a háziállatok hosszú távú egészségéhez és jóllétéhez.

szaporodásbiológiai vizsgálatok

Szaporodásbiológiai vizsgálatok során részletesen elemzem az állatok reproduktív rendszerét és funkcióját. Modern diagnosztikai módszerek alkalmazásával, mint például ultrahang, hormonvizsgálatok stb., segítem a tulajdonosokat a fogantatás optimalizálásában vagy éppen a szaporodási problémák azonosításában, és szakértő tanácsokkal szolgálok a reproduktív egészség fenntartására vagy javítására.

fizioterápia

Fizioterápiás szolgáltatásaim keretében személyre szabott terápiás programokat kínálok az állatoknak, segítve a mozgásszervi problémák, sérülések vagy műtétek utáni rehabilitációjukat. A terápiák magukban foglalhatják a speciális gyakorlatokat, masszázst, hidroterápiát és egyéb módszereket, melyek hozzájárulnak az állatok mozgékonyságának és életminőségének javításához.

Bővebb szolgáltatásaink

  • Csont-, gerinc-, ortopédiai-, ízületi és dysplasia műtétek, térdszalagpótlás,balesetes állatok sürgősségi ellátása, hasi, urológiai, mellkasi műtétek, gyomorcsavarodás azonnali operációja, húgycsőkivarrás kutyán és macskán, szemészeti műtétek stb.

  • Daganatos betegségek sebészeti és kemoterápiás kezelése. Daganat bármely szerv bármely szövetéből kiindulhat. Sejtjei olyan sejtek, amelyek normális szabályozási képességük elvesztésével korlátlan szaporodásnak indultak, és növekedésük révén olyan szövethalmazt hozhatnak létre, mely behatolhat a környező szövetekbe, és a szervezet bármely részében megtelepedhetnek (áttétet képezhetnek). Emlődaganatok: műtét után félévente-évente kontroll, digitális mellkas-RTG (tüdőáttét). Sürgősségi ellátást igényel, ha a daganatok hirtelen növekedésnek indulnak, a bőr a daganat fölött elvékonyodik vagy más színűre változik, váladékozik vagy kifekélyesedik. Egyéb hasűri daganatnál egyedi elbírálás kell. (máj, vese, hasnyálmirigy, prostata, méh, húgyhólyag stb.) Az állat általános állapotától és a daganat természetétől függően havonta-félévente hasi ultrahang kontroll, valamint egyéb kiegészítő vizsgálatok: vérlabor, teljes vizelet, citológia, röntgen, stb. is szükségessé válhat.

  • Húgykövesség esetén: Folyamatos (havonta-félévente) elvégzett teljes vizelet (korábbi kőanalízis után), esetenkénti vérlabor. Diétás táplálás szükséges! A tünetek súlyosságától függően, illetve visszaesés esetén (pl. véres vizelet, nehéz vizeletürítés), hasi ultrahang, röntgen, laborvizsgálat javasolt. Szigorú vesekímélő diéta megbeszélése és betartása szükséges.

  • Nem gyógyuló sebek korrekcióját és egyéb plasztikai műtéteket végzünk.

  • Az allergia évente periodikusan visszatérő vagy egész évben folyamatosan jelentkező viszketés, vakaródzás, köhögés, nehéz légzés, orrfolyás és egyéb bőrtünetekkel jelentkezhet. Allergia-teszt, parazitológiai, mycologiai, bacterologiai és egyéb (vérlabor, hormon) vizsgálatok.

  • Látászavar, látásromlás esetén (főként idősebb korban) javasolt a teljes szemészeti vizsgálat (szürke-zöld hályog stb.). Glaucomás, cataractás betegeknél fontos a havi-negyed- és féléves rendszerességgel elvégzett vizsgálat, kontroll stb.

  • A fogkövesség miatt fogíny-, fogmeder gyulladás alakul ki. Idősebb korban, szükséges a rendszeres fogászati ellenőrzés. A fogkôképzôdésre való hajlam különbözô, de általánosságban elmondható, hogy legalább félévente javasoljuk ellenôrizni a fogak és a szájüreg állapotát. A beavatkozás oka: a fogkô okozta szájüregi betegségek (gingivitis, paradontosis, fogak elvesztése, stomatitis, – ulcerosa, fogmedri tályog, – sipoly, emésztési zavarok) és a személyi higiénia (halithosis, kellemetlen szájszag, ami a kutya környezetét elviselhetetlenné teszi). A fogkövet a legalaposabban az ultrahangos depuratorral lehet eltávolítani. Ehhez az állatokat általában bódítani-nyugtatni szükséges. Egyéb fogászati problémák, perzisztáló tejfogak, foghúzás, tömés, pótlás, stb.

  • Ha az állat bágyadt, fáradékony, fullad, köhög, hastérfogata megnövekszik, lábvégei ödémássá válnak, szívbetegség gyanúja merül fel. Az állatorvos az Ön kedvencéről a kórtörténet és az alapos fizikális vizsgálat alapján általában meg tudja állapítani, hogy fennáll-e szívbetegség. A további – elsősorban műszeres diagnosztikai – vizsgálatok megerősítik a diagnózist, meghatározzák a betegség mértékét és következményeit, és nagy segítséget nyújtanak a gyógyítás megtervezésében. Az elektrokardiográfia (EKG-vizsgálat) egyszerű, gyors, fájdalom nélküli eljárás, amely során a szív elektromos impulzusait felerősítik, és mozgó papíron vagy számítógépes program segítségével rögzítik. Az elektrokardiogram (EKG) segítségével vizsgálható a szív minden egyes ütését beindító ingerképző rendszere, ingerületvezető rendszere, a szívműködés frekvenciája és ritmusa. Az EKG kimutathat különbözô szívbetegségeket, felfedheti a ritmuszavart, a szívizom elégtelen vér- és oxigénellátását és a szívizom elváltozásait is. Az echokardiográfia (szív-ultrahangvizsgálat) a szívbetegségek másik vizsgálati módszere, nem megterhelő az állatnak, nem használ röntgensugárzást, és kitűnő képalkotást tesz lehetővé. Kimutathatja a szív falának kóros mozgását, az egy összehúzódás alatt kilökött vér mennyiségét, a szivet körülvevô burok betegségeit, valamint a szívburok és a szívizom közötti folyadékgyülem jelenlétét is. Ezzel a vizsgálattal az állatorvos számára az is látható lesz, hogy a szívbillentyuk normálisan nyílnak és csukódnak-e, van-e billentyuelégtelenség záródáskor és az mekkora, és a véráramlás szabályos-e. Az állandó gyógyszeres kezelést igénylô betegek esetében legalább 3 havonta szükséges a kardiológiai vizsgálat, kontroll-EKG, szív ultrahang, gyógyszerszint monitorozás, stb. A betegség súlyosságától, a beteg állapotától függôen fél- vagy évente szív-ultrahangos vizsgálat is javasolt. Hirtelen állapotromlás esetén azonnali ambuláns ellátás szükséges.

  • Csípő-, könyök-, vállízületi dysplasia szűrés, laboratóriumi szűrővizsgálatok, röntgen szűrővizsgálatok, endoszkópos szűrővizsgálatok, időskori rendszeres szűrővizsgálatok, immunológiai szűrővizsgálatok macskánál, toxoplazma szűrés macskánál (Feltétlenül szükséges ha a tulajdonos gyermeket vár!) stb.

  • A laboratóriumi munka a klinikai vizsgálatok részét képezi. A betegből származó vérmintából az egyes szervek működészavarát derítjük fel. A laboratóriumi vizsgálatokkal a megkezdett gyógykezelés hatékonyságát is ellenőrizzük. Ajánljuk a megelőzést szolgáló általános felmérő rutin vizsgálatokat, melyekkel idejekorán megállapíthatjuk az esetleges lappangó betegségeket. Milyen tünetek észlelése esetén jelentkezzünk vizsgálatra laboratóriumi szempontból.

  • Bolhák okozta állat-egészségügyi problémák: bolhaallergia, köztigazda, közegészségügyi jelentősége van (bár nem fajspecifikus). Kullancs által terjesztett betegségek: Lyme-kór (Borreliák), Babesiosis, Tulariaemia. Védekezési lehetőségek formái: spray, csepp, fürdetőszerek, nyakörvek. Már pár hetes kortól kell alkalmazni!

  • A férgek (orsó-, galand-, fonálférgek) paraziták: olyan élőlények, amelyek csak egy másik, általában jóval nagyobb méretű élőlényben képesek élni, a gazdaszervezetben. Közegészségügyi jelentősége a zoonózis, azaz emberről állatra és állatról emberre terjedő fertőző betegségek. Féreghajtási programunk: kölyökkortól a 20. napon kezdve amelyet pont 14 nap múlva meg kell ismételni! 6 hetes, 3 hónapos, 6 hónapos, 1 éves korban, majd évente kétszer ismételni, széles spektrumú féreghajtóval.

Oltási program és mikrochip beültetése

A vakcinák a vírusok vagy baktériumok nem fertőző részeit, illetve a legyengített, kórokozóit tartalmazzák. A szervezet ellenanyagokat és fehérvérsejteket termel, immunológiai védelemmel válaszol a védôoltásra. Az ilyen módon szerzett ellen állóképesség megelôzi a fertôzés létrejöttét, amikor a szervezetet fertőző baktériumok vagy vírusok támadják. Az emberekre is fertőző veszettség, leptospirosis és gombás megbetegedések ellen kedvenceink védőoltásával kell védekezni!

  • 6 hetes: Parvovírusos-bélgyulladás
    8 hetes: (kombinált) Szopornyica, fertőző májgyulladás, –Leptospirosis
    10 hetes: Parvovírusos-bélgyulladás
    12 hetes: (kombinált) Szopornyica–fertőző májgyulladás– Leptospirosis– Parvovírus
    14 hetes: Coronavírusos-bélgyulladás
    3 hónapos: Veszettség KÖTELEZŐ!
    6 hónapos:Fertőző betegségek/kombinált
    7–-8 hónapos: Lyme-kór (2 hetes ismétléssel)
    9 hónapos: Veszettség KÖTELEZŐ!
    10–-11 hónapos: Gomba vakcina Microsporum canis (2 hetes ismétléssel)
    12 hónapos: Fertőző betegségek/kombinált
    Utóbbi 4 oltást évente ismételni! (arányosan eloszlatva, negyedévente).
    Az érzékeny fajtáknál ettől eltérő egyedi oltási program javasolt
    (rottweiler, kuvasz, komondor, stb.)

  • 3 hónapos: Rhinotracheitis-Panleucopenia-Calicivirus-Chlamydia
    4 hónapos: Rhinotracheitis-Panleucopenia-Calicivirus-Chlamydia
    5 hónapos: Veszettség
    6 hónapos: Gomba vakcina Microsporum canis (2 hetes ismétléssel)
    7 hónapos: Macskaleukózis (FeLV) (2 hetes ismétléssel)
    8 hónapos: Macskák fertőző hashártya gyulladása (2 hetes ismétléssel)

  • Veszettség, myxomatozis ellen amely szúnyogcsípéssel terjed!
    (1 hónap múlva majd évente két alkalommal ismétlés)

  • 6-–8 hetes: Szopornyica–Leptospirosis,
    10–-12 hetes:Szopornyica–Leptospirosis,
    14-–15 hetes:Szopornyica–Leptospirosis,
    macska pánleukopénia (kivéve a görény!)
    16–-18 hetes: veszettség évente egy alkalommal mindent ismételni kell

Ügyelet

Kérjük figyelmessen olvassa el!

  • 20:00-08:00 Tel.:+36 20 484 8484

    Az ügyeleti díj 30 000 Ft. (15000 Ft Ügyeleti díj + 15000 Ft betegvizsgálati díj)

    Az állat ellátási díja ezen felül értendő (gyógyszeres kezelés, RTG, műtéti beavatkozás, stb.).

    A rendelőbe az orvos egyeztetett időpontban tud megérkezni, kérjük ezt vegyék figyelembe, valamint azt, hogy kizárólag a rendelőben történik betegellátás.

    Éjszakai telefonon történő szaktanácsadást nem végzünk!

    Rendelőnkben készpénzes fizetésre van csak lehetőség.

dr. Hacco Oren

Az állatok gyógyítása és gondozása iránti szenvedély hajtja elkötelezettségemet, személyre szabott és empatikus egészségügyi ellátást nyújtva minden páciensnek. A megelőző orvoslásra összpontosítva törekszem az állatok jóllétének és hosszabb életének elősegítésére. Folyamatos tanulással és együttműködéssel az állatorvostudomány élvonalában kívánok maradni, hogy ügyfeleim és szeretett háziállataik számára a legjobb ellátást biztosítsam.

  • lágyszöveti és csontsebészeti műtétek
  • sebészeti beavatkozás, szülészet, fizioterápia
  • belgyógyászat, hasi ultrahangos diagnosztika
  • digitális RTG vizsgálat
  • csípő-diszplázia digitális RTG
  • ultrahangos vizsgálat
  • ultrahangos fogkőeltávolítás
  • szaktanácsadás, kozmetika, kézi patika
  • parazitamentesítés, oltás
  • útlevél kiállítás, mikrochip behelyezés
  • mozgásszervi vizsgálatok
  • szaporodásbiológiai vizsg., ivartalanítás
  • kiegészítő vizsgálatok, labordiagnosztika

Ügyfeleim mondták

Dr. Hacco Oren kiváló szakember, akinek elkötelezettsége és szeretete az állatok iránt mindig érezhető. Az empátiája és szakszerű gondoskodása által maximálisan elégedett vagyok vele, mint állatorvosom.

Ági

Oren, aki mindig szívvel-lélekkel végez munkáját, kivételes állatorvos. A szeretete az állatok iránt, valamint a hozzáállása és szakértelme mindig nyugalmat és bizalmat ad a kedvenceim kezelése során. Mindig megnyugtató tudat, hogy Oren gondoskodik háziállataimról.

Éva

Roppant felkészült. Először felméri az állapotot és utána végzi a precíz munkát. Segít a betegségen, odaadó, felkészült. Jó kommunikációs készség is jellemzi, próbálja a kommunikáció a gazdi felé is úgy átadni, hogy az is a gyógyulásra gondoljon.

Brigitta

Türelmesen elmondta, hogy mire számíthatók, mit kapok. Szakértelméről már telefonon meggyőzött, és már az első kezelés után jobban lett Cirmi.

Rita

Kiváló szakember. Érti és szereti amit csinál és azt bizonyossággal csinálja. Már az időpont egyeztetésnél tudtam, hogy profival lesz dolgom. Azt kaptam amit ígért. Elmondta, hogy mi fog történni és hogy milyen technikákat fog ötvözni.

Sarolta

Csodálatos szakember, varázslatos keze van!

Anna

Szuper szakember! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mária

Kérdése van? Hívjon most!

Ha éppen nem tudom felvenni a hívását, hamarosan visszahívom!

Kapcsolat

Kisállat Klinikank Budapest XI kerületben található a Csárda utca 10. Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőség biztosított a klinika előtti magánparkolóban.

Címünk

1112 Budapest Csárda utca 10.

Email

drhacco@gmail.com

Telefon

+36 20 484 8484