Magyar cég vagyunk, amely teljeskörű lapszabászattal, illetve a hozzá kapcsolódó összes szolgáltatással, valamint bútorlapok, pántok, vasalatok és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Partnereink között tudhatjuk a BLUM, Nettfront, Forest márkákat, melyek termékkínálata nálunk is megtalálható.

Blum vasalatokkal megvalósíthatja kreatív bútorötleteit. A kínálatban mindent megtalál a felnyílók, fiókok és ajtók nyitásához, valamint zárásához. A megfelelő mozgástechnológiák alakítják ezt még kényelmesebbé és méretre szabott szolgáltatásainkkal, illetve megmunkálási segédeszközeinkkel támogatunk vevőink mindennapi munkáját.

További információ

A Forest szállítja az asztalosok, bútorgyártók mindennapi munkájához szükséges alapanyagokat. A legújabb műszaki fejlesztéseket és az aktuális divatirányzatoknak megfelelő termékeket pontosan és az elvárásoknak megfelelő minőségben kínálják vevőik részére. Többek között bútorajtók, kivetőpántok, laptermékek, mosogatók, konyhai, fürdőszobai tároláshoz használt eszközök, bútorvilágítás, szerelvények, élzárók és mindenféle kiegészítők közül válogathat a Forest EU kínálatában.

További információ

A Nettfront által gyártott frontok az ezen a területen elérhető legújabb technológiával készülnek. Termékeik megfeleltek a legszigorúbb német konyhagyártók tesztjein. Kínálatukban mindenféle bútorhoz találhatunk frontokat, mart, fóliás, festett, magasfényű akril, matt és akár alu frontot is. Palettájukból széles körben találhatnak kiállított mintadarabokat a Lemex bemutatótermében.

További információ
Széleskörű szolgáltatások

Szakszerű tanácsadás, precíz munkavégzés, megbízhatóság

Megújult konyháról álmodik? Új bútort szeretne? Kinőtték a gyerekek a régi szekrényüket? Beépített gardróbra vágyik?
Ha hozzánk fordul, garantáljuk, hogy sokéves tapasztalatunk eredményeként pontos, precíz munkavégzéssel, hasznos tanácsokkal, tippekkel, ötletes megoldásokkal állunk rendelkezésre.

Kérje ajánlatunkat, mindenben segítünk, levesszük a gondot a válláról.
Egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk, készítünk beépített szekrényt, előszobabútort, s minden mást, amit megrendelőink megálmodnak.

Bővebben a szolgáltatásokról