6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Rovarirtás
garanciával

Rágcsálóirtás
véralvadásgátló szerrel

Darázsirtás
speciális gombával

Ágyi poloska
irtás legkedvezőbb árakon

Logo

Rovarirtás Garanciával
Fedóra Extra Kft.

Kártevőmentesítés felsőfokon!

A leghatékonyabb és a legkorszerűbb technológiákkal már 30 éve.

Csótány, rovarirtás Budapest

Csótányirtás

Gázosítással, permetezéssel, gélezéssel (legkörnyezetkímélőbb), illetve ködképzéssel.

Darázs, rovarirtás árak

Darázsirtás

Elérhetetlen helyeken (pl. tető ) gomba permetezéssel 1 évre biztosan, de akár több évre is.

Légy, rovarirtás

Légyirtás

Azonnali, látványos pusztulással. Kültérre akár 1 hónapra, beltérre 2 hónapra.

Hangya, rágcsálóirtás

Hangyairtás

Gomba permetezésével tartós megoldás a hangyák ellen akár több évre is.

Ágyi poloska, rágcsálóirtás Budapest

Ágyi poloska irtás

2-3 alkalommal permetezve gyors 3 héten belül 100%-os megoldás.

Rágcsálók, rágcsálóirtás

Egérirtás, patkányirtás

Speciális akár kulccsal zárható etetők alkalmazásával, gyors ölőhatással.

Védje meg otthonát vagy cégét a nem kívánt vendégektől.

Fertőtlenítés

Széles spektrumú hatóanyagokkal dolgozunk, melyek az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban falak, padozatok, továbbá mindenféle felületek, gépek, berendezések, lábfürdők, szállító eszközök fertőtlenítésére használható.

Teljes körű fertőtlenítést vállalunk elhunytak után, bűntények, balesetek helyszínén, emberi, állati ürülék által szennyezett területeken, csőtörések után.

Elsősorban klinikák, orvosi rendelők, szociális intézmények, tömegszállások, rehabilitációs központok, uszodák, átmeneti és hajléktalan szállók, és élelmiszer előállító egységek kérik professzionális technológiánk alkalmazását.

Fertőtlenítés

Hogyan dolgozunk

Professzionális Rovarirtás és rágcsálóirtás országosan egész évben kedvező árakon!

ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS BUDAPEST, SZEGED, PÉCS, KECSKEMÉT, DUNAÚJVÁROS!

MÁR 20 ÉVE…

GARANCIÁVAL

Hatékony mentesítés, az élő környezet biztonságos védelme mellett, a lehető legkevesebb vegyszer felhasználásával.

Rovarirtás, Rágcsálóirtás Budapest!

főoldalkép

Horváth István ügyvezető igazgató Vezető E.G.M.

Meggyőződésünk, hogy minden, amit a szolgáltatás minőség növelésével partnereink érdekében teszünk, egyik biztosítéka vállalkozásunk működésének és versenyképességének!

Rovarok és rágcsálók irtása otthonában vagy az irodában!


Rovarirtás és Rágcsálóirtás Szakszerűen - Vállalkozásunk, a már több éves szakmai pályafutása folyamán megszámlálhatatlan személy és vállalkozás részére biztosított segítséget a kártevők elleni védekezés során.


Szakma szeretetünket és elhivatottságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a mindennapok folyamán egyetlen megoldatlan feladatot sem hagyunk hátra magunk után, amely tulajdonságunk ügyfeleink elégedettségét és bizalmát váltja ki minden esetben. A rovarirtás és rágcsálóirtás területein hosszú évek óta minden esetben megbízható és hatékony szolgáltatást nyújtunk a lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. Ügyfeleink véleménye alapján maximális profizmus és felkészültség jellemzi cégünket. Szakértelmünkkel párhuzamosan, mindig számíthat a körültekintő és precíz munkavégzés folyamatára is. Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk, hogy problémái megszűnjenek!


Rovarirtás Budapest, rágcsálóirtás Budapest, rovarirtás árak, rágcsálóirtás árak kedvezően!


Rovarirtás Budapest – Cégünk tisztában van azzal, hogy lakókörnyezet területein élősködő vagy a lakás területére bejutott rovarok és rágcsálók bosszantóak és nem utolsó sorban, jelenlétük egészségügyi veszélyeket is magával hordoz! Cégünkkel biztos lehet abban, hogy szakértő kezekre bízza majd otthonát! Biztosítjuk, hogy a leggyorsabban, a leghatékonyabban és a legkörültekintőbb módon szabadítjuk meg Önt a rágcsálóktól és rovaroktól, hogy otthonából újra otthon lehessen.


Büszkeséggel tölt el minket, hogy rovarirtás szolgáltatásunk sokszínűsége elérhetővé teszi mindenki részére a tiszta és kártevő mentes környezetet. A legfontosabb számunkra, hogy elegendő és megfelelő időt és figyelmet fordítsunk az ügyfeleink problémájára, ezért keresse bizalommal felmerülő kérdéseivel a szakembereinket!


Költséghatékony rovarirtás és rágcsálóirtás árak!


Netán elszaporodtak otthonában a rovarok? Ne essen pánikba, keressen fel minket a szakszerű rovarirtás folyamatáért. Semmiképpen sem ajánljuk a házi megoldások alkalmazását, hiszen ezzel a nagyobb rovar populációk kialakulását kockáztatjuk meg. Legyen szó bármilyen rovarról vagy rágcsálóról, rovarirtó szakembereink szakszerű segítséget tudnak Önnek nyújtani!


Ne késlekedjen, keressen fel minket a gyors és szakszerű rovarirtás érdekében. Rovarirtás Budapest területén, kedvező árak mellett!


A rágcsálók, köztük az ember környezetében élősködő fajok nagy mértékben, különféle fertőző betegségek terjesztésében is szerepet játszanak, részben pedig gazdasági károkat is elő idéznek. Ezért roppant lényeges a megfelelő rágcsálóirtás, hogy ne engedhessük meg ezeknek a kártevőknek, hogy egy sokkal nagyobb populációt legyenes képesek kialakítani.


Milyen területeken elengedhetetlen a Rágcsálók és rovarok irtása


Rágcsálóirtás Budapest - A rágcsálóirtás alap esetben szükséges az összes lakossági és üzleti épület esetében is, de kiemelten lényeges az olyan területeken, ahol élelmiszer feldolgozás vagy tárolás, valamint egészségügyi ellátás zajlik. A rágcsálók nem csupán fertőzéseket terjesztenek, de rágcsálásukkal más lényeges károkat is tudnak okozni, ezért a rágcsálóirtás elengedhetetlen, ha szeretnénk elkerülni, megszüntetni vagy megelőzni a problémát.


Rágcsálóirtás árak, rovarirtás árak!


Elszaporodtak otthona vagy vállalkozása környezetében a rágcsálók? Ne aggódjon, keresse fel csapatunkat a szakszerű rágcsálóirtás érdekében. Semmiképp sem ajánljuk a házi megoldásokat, hiszen azáltal csak a nagyobb rágcsáló populációk kialakulását kockáztatjuk meg. Legyen szó bármilyen rágcsálóról, szakembereink szakszerű segítséget tudnak biztosítani Önnek.


Szakszerűen és gyors rágcsáló és rovar mentesítés!


Otthonában elszaporodtak a rágcsálók, rovarok? Ne idegeskedjen emiatt, Önnek csupán annyi a dolga, hogy felkeressen minket egy gyors és szakszerű rovarirtás érdekében.


Nem javasoljuk a házi megoldások bevetését, hiszen ezzel akár a nagyobb rovar populációk kialakulását is eredményezhetjük. Lehet szó ágyi poloska irtás folyamatáról, mezei poloskáról, csótányirtásról, egérirtásról vagy éppen darázsirtásról, rovarirtó szakembereink gyors és szakszerű segítséget fognak Önnel nyújtani.


Cégünk tisztában van azzal, hogy egy lakókörnyezetben élő vagy a lakás területére bejutott rovarok nagy kellemetlenséget okoznak és jelenlétük egészségügyi veszélyeket is hordozhat magával! Éppen ezért biztos lehet abban, hogy ha minket tárcsáz, akkor szakértő kezekre fogja bízni otthonát!


Szakértő kollégáink garantálják, hogy a leggyorsabban, a leghatékonyabban és a legkörültekintőbb módszerekkel szabadítjuk meg Önt és otthonát a kártevőktől, rágcsálóktól, hogy otthonában újra otthon válhasson.


Büszkeséggel tölt el minket, hogy rágcsálóirtás és rovarirtás szolgáltatásaink sokszínűsége elérhetővé teszi bárki számára a tiszta és kártevő mentes környezetet. 


Miért minket válasszon ha rovar és rágcsáló irtásra van szüksége Budapesten?


Csapatunk szakmai szeretetét és elhivatottságát bizonyítja, hogy a mindennapok folyamán egyetlen megoldatlan feladatot sem hagynak maguk után, amely tulajdonságuk ügyfeleink elégedettségét és bizalmát vívja ki minden alkalommal.


A rovarirtás és rágcsálóirtás területein hosszú évek óta minden alkalommal megbízható és hatékony szolgáltatást nyújtunk lakossági és céges ügyfeleink számára egyaránt. Ügyfeleink véleménye alapján maximális profizmus és felkészültség jellemzi csapatunkat. Szakértelmünkkel párhuzamosan, bármely esetben számíthat a körültekintő és diszkrét megjelenésre.


Forduljon cégünkhöz bizalommal és segítünk, hogy problémái azonnal megszűnjenek! Ne habozzon hát, keressen fel minket a gyors és szakszerű rovarirtás és rágcsálóirtás érdekében!


Ne késlekedjen, keressen fel minket a gyors és szakszerű rágcsálóirtás érdekében. Rágcsálóirtás Budapest teljes területén, kedvező árak mellett!

Rovarirtás Rovarirtás Budapest Rágcsálóirtás Rágcsálóirtás Budapest Rágcsálóirtás árak Rovarok irtása, rágcsálók irtása

Szolgáltatásunkat egész Magyarország területén vállaljuk.

  • Rágcsálóirtás Veszprém
  • Rovarirtás Tatabánya
  • Rágcsálóirtás Szolnok
  • rágcsálóirtás, Rovarirtás Szekszárd
  • Rovarirtás Szeged
  • Rágcsálóirtás Kaposvár
  • Rovarirtás Győr
  • darázs és légyirtás
  • Rágcsálóirtás, Rovarirtás Budapest
  • Rovarirtás Székesfehérvár
  • darázsirtás