ELECTRO-CORD Kft.

30 éve a Magyarország-i kábelkereskedelem élvonalában

Az ELECTRO-CORD KFT. 30 éve sikeres szereplője a magyarország-i kábelpiacnak.

Az évek során, a versenypiacon szerzett tapasztalatok, a folyamatos fejlődés igénye, a műszaki innováció eredményeként jelentkező műszaki igények, a rugalmasságot, az Ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálásának teljesítését jelentették.

A magyar gazdaság dinamikus fejlődése, elvárásai az egyes iparági szektorokban bizonyították, hogy a hazai és az európai piaci versenyben való aktív részvétel elengedhetetlen feltétele a gyors, rugalmas, megbízható ügyfélkezelés.

A piac dinamikus fejlődése az energiaipar, az elektromos hálózatok, az építőipar, a távközlés – digitalizáció, az e-Mobilitás területein, az infrastrukturális rendszerek folyamatos fejlesztését, biztonságos működését, karbantartását követelik meg.

Az ELECTRO-CORD Kft. szakmai teamje megbízható Partnerként biztosítja a szakmai tanácsadást, készíti versenyképes üzleti ajánlatait a Megrendelői, Ügyfelei részére.

Misszió –

Fenntartható kapcsolatok!

Küldetésünk, hogy Partnereinket gyorsan és rugalmasan, kiváló minőségű, műszaki paraméterű kábel termékekkel szolgáljuk ki. Ez a feltétele úgy Partnereink, mint Cégünk hosszútávon fenntartható nyereséges, hatékony és környezettudatos működésének.

Vízió

Termékpalettánk folyamatos bővítésével, magasabb hozzáadott értékű innovatív termékek forgalmazásával 2 éven belül elérjük, hogy a jelenlegi hazai kábelpiaci részesedésünket jelentősen növelve erősítsük pozíciónkat.

Stratégia

A jelenlegi üzletmenet és vevői portfólió mellett, cégünk újabb stratégiai területek nyitását építi, fejleszti, követve a Partnerek komplex kiszolgálásának elvét, ügyelve az üzletmenet folytonosságára, az aktuális piaci változásokra.
A beszállítói feltételek optimalizálása, a kapcsolatok naprakész menedzsmentje, a piaci elvárásokat követő készletgazdálkodás, az aktív treasury és árfolyam menedzsment céljai, az egyre dinamikusabb ügyfélkiszolgálás érdekében egy jobb keretrendszer kialakítása.

EC team

Az Electro-Cord Kft. munkatársai, az elmúlt évtizedek gyakorlati tapasztalatai alapján, a napi működés során, legjobb tudásukkal biztosítják Partnereinknek a műszaki tanácsadási, kereskedelmi és logisztikai folyamatok optimális bonyolítását.
Kiemelten fontos számunkra, kollégáink munkakörülményeinek magas színvonalon történő biztosítása, lehetővé téve a folyamatos szakmai képzést az egyes, a munkájuk színvonalának emeléshez elengedhetetlenül fontos területeken.
eckabel

Alapítva 1991-ben

Miért válasszon minket?

Immár 30 év tapasztalat a
kábelkereskedelemben

Cégünk immár 30 éve szolgálja ki a hazai és külfödi projektek beruházóit, magas minőségű kábel termékcsaládunkkal, széles válsztékunkkal.

Szakértelem 100%
Megoldás 100%
Megbízhatóság 100%
Minőség 100%

Termékek

Tekintse meg termék kínálatunkat!

A számok magukért beszélnek

Bennünk partnerre talál. Kérjen ajánlatot még ma!

30

Elkötelezett munkatárs

227

Elégedett partner

173

Termék

30

Év tapasztalat

üzenetküldés

Lépjen kapcsolatba velünk

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

HOGYAN MŰKÖDÜNK

Tekintse meg a munkafolyamatot

Kapcsolatfelvétel

Bennünk partnerre talál! Forduljon szakértőinkhez bizalommal!

Elkészítünk Önnek egy egyedi ajánlatot

Minden egy jó tervvel indul. Mi biztosítjuk a minőséget!

Építse meg!

Váltsa valóra álmait magas minőségű temrékeinkkel, szolgáltatásunkkal!

Hírek, események

Legutóbbi bejegyzések

Electro-Cord Kft. Fenntartható kapcsolatok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Electro-Cord Kft kereskedelmi tevékenységét 2023.09.04. napjától a cég anyavállalata, a Feszültség Kft. veszi át. 2023.09.04-től szerelvényekre is várjuk ajánlatkéréseiket, forduljanak hozzánk bizalommal! Várható termékkínálatunkról a Feszültség Kft. webáruházában tájékozódhatnak! Köszönjük az eddigi lojalitásukat és a közös munkát, reméljük a jövőben is megtisztelnek bennünket megrendeléseikkel és szállításaikkal. Kereskedelmi tevékenységünk, konfekcionálási és szállítási szolgáltatásaink a jövőben is a szokásos üzletmenetben zajlanak, várjuk megrendeléseiket! Az Electro-Cord Kft. csapata
TISZTELT PARTNERÜNK!
Overlay Image
Sky Rocket Your Agency Income
Get Our Free Guide to