Fogyasztásmérési megoldások energiaszolgáltatóknak
  • image01
  • image02
MULTICAL® mérők
Fűtési/hűtési mérők, átfolyásmérők, vízmérők, villamos fogyasztásmérők széles választéka!

Aktuális információk

A COMPTECH Kft. 30 éve a dán KAMSTRUP A/S hőmennyiségmérőinek (MULTICAL®303, MULTICAL®403, MULTICAL®603, MULTICAL®803), a statikus, azaz mozgó alkatrészt nem tartalmazó ultrahangos átfolyásmérőinek (ULTRAFLOW® 44, ULTRAFLOW® 54), hideg-meleg vízmérőinek (MULTICAL®21, FlowIQ®3100) valamint mozgó alkatrészt nem tartalmazó 1 illetve 3 fázisú négy negyedes villamos fogyasztásmérőinek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Kamstrup termékek és megoldások - Itt gyorsan és egyszerûen megtalálja a Kamstrup termékek dokumentációját.


Az új MULTICAL® 403 az egyik legrugalmasabb mérő a piacon a qp 0,6...15 m3/h méréstartományban. Most már csak egy hőfogyasztásmérőt kell méretenként raktáron tartania. A MULTICAL® 403 alkalmazásával számos paraméter (az előremenő/visszatérő beépítés, a fordulónapok és sok egyéb) konfigurálható egyedileg a mérő előlapi nyomógombokkal a telepítés helyszínén.

A MULTICAL® 403 kiváló minősége azt jelenti, hogy a készülék gyakorlatilag nem igényel karbantartást, és az újrakonfigurálás vagy a szerviz tevékenység könnyen teljesíthető, mert a beállítási funkciók egyszerűek. Ennek köszönhetően a telepítés és a karbantartás költsége alacsonyabb, mint valaha.

További részleteket itt olvashat.

Termékeink

Copyright © 2020 - Comptech Kft.- Minden Jog Fenntartva