Választás 2024
RÉSZVÉTELI ARÁNY
07:00
09:00
11:00
13:00
15:00
17:00
18:30
2024
 
2019
 
2014
 
* a korábbi évek részvételi adatai az EP-választásokra vonatkoznak
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy kihívói akadtak az állampapíroknak, mutatjuk, hova mentek a százmilliárdok
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

KONFERENCIA AJÁNLÓ
2024. június 11. Hotel InterContinental Budapes..
2024. június 11. Hotel InterContinental Budapest
2024. június 12. ABACUS Business & Wellness Hot..
2024. június 12. ABACUS Business & Wellness Hotel****
2024. június 19. Online
2024. június 19. Online
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Mire számíthatunk 2024 második negyedévében a pénz- és tőkepiacokon? Milyen piacbefolyásoló tendenciákra és eseményekre érdemes odafigyelni befektetői szemmel? Az OTP Bank idei második negyedéves Befektetési Stratégiájáról Sándor Dávid, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője beszélget Gede Balázzsal, a Millásreggeli műsorvezetőjével. A beszélgetést 2024 április 9-én rögzítettük.

A régió 7 tőzsdéjének legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei egy csomagban váltak elérhetővé a befektetők számára az OTP CETOP ETF bevezetésével. De mi az az ETF, kik vásárolhatnak benne részesedést és miért lehet izgalmas számukra ez a befektetés? Erről beszélgetett Fazekas Gábor, az OTP Global Markets igazgatója Turner Tibor, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese, Varga Balázs Attila, a Budapesti Értéktőzsde igazgatója. valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Mitől lesz ma Magyarországon egy ingatlan luxuskategóriás? Megéri-e ebben a piaci helyzetben ebbe fektetni, és mekkora hozam várható? Érdemes lehet akár jelzáloghitelt is felvenni a vásárláshoz? Erről beszélgetett Balla Ákos, a Barnes vezetője, Lipták Zsuzsa, az OTP Otthon vezetője, Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője, valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Magyarország első és egyetlen hírrádiója élőben bárhol, bármikor. És hozzá rengeteg tematikus podcast az adózástól a vállalkozásokon át az utazásig.

A bankszámla része a mindennapjainknak, azonban havi szinten nagyon sok pénzt fizethetünk ki számlánk fenntartására, ha nem vagyunk kellően körültekintőek. Érdemes időközönként megnézni és átgondolni, hogy a meglévő bankszámlacsomagunk még mindig a legjobb-e az egyéni igényeinkhez képest. Podcastunk mostani adásában a bankszámlákról és azok költségéről beszélgetünk Kökény Dáviddal az OTP Bank bankkapcsolati termékfejlesztési szenior menedzserével.

Hogyan változott az ügyfelek bankolási szokása? Az ügyfelek többsége már komplexebb ügyekben keresi fel a bankfiókokat, a mindennapi rutin ügyeket már inkább online intézik. Többek között ezekről a témákról is beszélgettünk Horváth Tímeával az OTP Bank Lakossági kiszolgálásáért felelős ügyvezető igazgatójával legújabb podcast adásunkban.

Részvény
Részvény
ETF
Befektetési alap
Befektetési alap
Befektetési alap

Elindult a Portfolio új, személyre szabható befektetések támogatója. Töltsd ki rövid tesztünket, hogy kiderüljön, milyen profilú befektető vagy és melyik befektetési eszköz áll hozzád legközelebb! Tudj meg többet

Financial IT 2024

2024. június 11.

A bankszektor digitális transzformációjával kiemelten foglalkozó konferenciánkat már 12. alkalommal rendezzük meg 2024-ben, ahol a banki felsővezetők, IT-döntéshozók, a top tanácsadók, fintech guruk és startupperek, illetve a legfontosabb banki IT-beszállítók vitatják meg a...

Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom

2024. június 12.

Bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalkozások, nagyvállalatok előtt versenyképességük fejlesztésére - célunk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti...

Visszatér még a 400-as euró?

2024. június 19. ONLINE

2024 eddig többnyire a stabilitás időszaka volt a forint számára, júniusban viszont ismét jelentős gyengülésbe kezdett a forint. Tavaszra jócskán eltávolodott a jegyzés a 400-tól az euróval szemben, nyár elején...