Webáruház  


Kedves Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő!

Röviden bemutatjuk Önnek szervezetünket, a BellStar Cégcsoportot.
A BellStar, az 1996-os alapítás óta 100%-os magántulajdonban áll.
Munkatársaink a gyengeáramú technológiák területén széleskörűen tevékenykednek.
Cégvezetői pályafutásom alatt több alkalommal is szembekerültem azzal a problémával, melyben megrendelőim olyan igényeket támasztottak, melyek túlmutattak cégem szakterületén, komplett megoldásokat igényeltek. Mára emiatt, szinte minden létező gyengeáramú technológiát alkalmazunk, és szolgáltatunk a hazai piacon.

Szolgáltatási területeink:

  • telekommunikáció,
  • számítástechnika,
  • biztonságtechnika,
  • híradástechnika.

Napjainkra a BellStar, hazai piac egyik megbízható,
és "A technika Picasso-ja"-ként, a fent említett technológiákat
átfogóan szolgáltató szervezetté nőtte ki magát.

A több éves szakmai gyakorlat, a kiváló anyagok felhasználása, és a képzett szakemberek munkájának eredményeként ma több száz kis és nagy hálózatunk, rendszerünk működik hibátlanul országszerte. Megoldásainkat partnereink igényei és a szaktudásunk ötvözeteként hozzuk létre, így azok számukra az optimális megoldást tartalmazzák. Múltunkat gyümölcsöző kapcsolatok, és hosszú távra szóló közös célok jellemzik.

BellStar a vállalati megoldásokban
Napjaink vállalatai általában működési folyamataikba, szervezetükbe szervesen beépülő, testre szabott megoldásokat várnak. Kevés vállalkozás tudja technológiáit, a vállalatok igényének megfelelő széles skálán biztosítani. Szakembergárdánk, felkészültségünk, beszállítói kapcsolataink képessé tesznek minket arra, hogy megfeleljünk a vállalatok szélsőséges, és magas szintű elvárásainak.