Rólunk

A MiD-Comp Kft. 100%-ig magyar tulajdonú cég, 25 éve van jelen sikeresen a piacon, sokféle területen tevékenykedve. Cégünk 1997-ben lett alapítva és kezdetben kizárólag számítástechnikai terülten végzett tevékenységeket hosszú évekig. A Pincéres Vendéglátóipari Program is ezekben a kezdeti időkben készült, mint saját szoftver fejlesztés. Az alap program – mely országosan is rendkívül népszerűvé vált – továbbfejlesztett webes változatban érhető el ma már.

2004-ben a Mozgásjavító Intézettel való „véletlen találkozás” által kerültünk kapcsolatba mélyebben a sérült emberek megsegítésével, mely erősen megérintett bennünket. Eleinte főként AAK (Augmentatív és Alternatív Kommunikáció) kommunikációs eszközök, majd az igények bővülése miatt más, SNI (Sajátos Nevelési Igényű) fejlesztő eszközök forgalmazása vált egyik fő tevékenységünkké. Ezen fejlesztő eszközök széles választékával igyekszünk segítő támogatást nyújtani mindazok számára, akiknek ez könnyebbé teszi a mindennapjaikat, ezáltal javul az életminőségük.

Számítástechnikához való kapcsolatunk újra felerősödött, ami 2020-ban a Robotika és STEM világának megjelenését eredményezte. Útnak indultunk ezen az ösvényen is. Oktató robotokkal, STEM készletekkel, drónokkal és ipari robotikával bővült a tevékenységünk.

Tekintse meg weboldalainkat:

https://www.aaksni.hu/

http://www.roboedu.hu/