Kovácsolás
HŐKEZELÉS
SZEMCSESZÓRÁS
SZERSZÁMKÉSZÍTÉS

Az olasz temperamentum és a magyar hagyományok elkerülhetetlen összefonódása

Az olasz Massucco Industrie-t a határokat nem ismerő szenvedély hozta Magyarországra 2000-ben. Itt hozta létre első leányvállalatát a németországi FAG Kugelfischer Georg Schafer AG-vel (a mai Schaeffler Group) közösen, EURINGS néven. Egy korábbi véletlen és az évszázados tapasztalat is hozzájárult ahhoz, hogy vállalatunk a debreceni, stratégiai jelentőségű telephelyen, a mai napig korszerű munkakörnyezetben és magas minőségben gyártsa csapágygyűrűit.

Cégcsoport

Büszkék vagyunk múltunkra, olasz gyökereinkre és cégcsaládunk többi tagjára. Nagy öröm számunkra, hogy a minket meghatározó szemléletet, a szakértelmet és a gyártási kultúrát anyacégünktől, a Massucco Industrie SPA-tól örököltük, és továbbra is tőlük kapjuk.

Technológia a hatékonyságért

Az EURINGS fő tevékenységi köre a kovácsolás, hőkezelés és felületkezelés. Félkész és kész csapágygyűrűket gyártunk a gép- és a járműipar számára.


Jelenleg 1600, 2000, 2500 és 2800 tonnás gyártósorokon készítjük a kovácsolt és hengerelt csapágygyűrűket, a hőkezelésüket HI-TECH lágyítókemencékben végezzük, míg a technológia záró elemeként a felületkezelés nagy teljesítményű szemcseszóró berendezésekben történik.
A gyártási hatékonyságunkat 2012 óta saját, kiválóan felszerelt szerszámkészítő-és regeneráló üzemünk segíti.
2021-ben kezdtük meg a folyamataink automatizálását, amit a legfontosabb fejlesztésünknek tartunk. A robottechnológia segítségével gyártási kultúránk új szintre emelkedett: a termelékenység növekedése, a minőség javulása, a helykihasználás és a nyomon követhető folyamatok jellemzik működésünket.

2021-ben kezdtük meg a folyamatok automatizálását üzemeinkben, amit a legfontosabb fejlesztésünknek tartunk. A robottechnológia segítségével gyártási kultúránk új szintre emelkedett: a termelékenység növekedése, a minőség javulása, a helykihasználás hatékonysága és a nyomon követhető folyamatok jellemzik működésünket.

450 mm Maximum legnagyobb külső átmérő

180 mm
Maximum magasság

22 kgMaximum súly

Integrált politika

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A MINŐSÉG IRÁNT.
Hiszünk abban, hogy a hosszú távú, sikeres működés és a stabil üzleti kapcsolatok alapja az állandó magas minőség.

Az EURINGS számokban

0
kovácsolt darab/év
0 tonna
feldolgozott acél/év
0 m2
gyárterület