Abek Bt

Köszöntjük honlapunkon


Az 1999-ben alakult ABÉK Bt mérnöki tanácsadói tevékenységet folytat, ami minőségügy (MIR), környezetirányítás (KIR) és HACCP rendszerek kiépítése, vagy átalakítása; műszaki, technológiai tanácsadás; oktatási megbízások.

Az ABÉK Bt az elmúlt években több közepes és kisvállalatot készített fel, melyek támogatásban részesültek a Gazdasági Minisztérium pályázatain, ill. jelenleg is folyamatban van több cég minőségügyi felkészítése ( ISO 9001 ill. ISO 14001 rendszerek), akik támogatást kaptak.

A Bt aktív tagjai több diplomás, szakmérnöki végzettségekkel, több évtizedes ipari és kutatóintézeti gyakorlattal rendelkeznek. A felkészültségüket igazolja, hogy minden tagja mind minőségirányítási mind környezetirányítási rendszerek vezető auditorai.
A minőségügyi és az ahhoz kapcsolódó kérdéseket, külső oktatóként több főiskolán oktatják. Elveink szerint a vezetési rendszerek kialakításában a tanácsadó szerepe az, hogy segítsünk a szervezetnek, hogy a folyamatait átgondolja, együtt készítsünk közérthető szabályozást, és együtt vezessük be azokat. Mi nem a saját elképzeléseinket erőltetjük rá a szervezetre, nem konzerv eljárásokat adunk el egymás után többször, hanem olyan hatékony minőségügyi rendszer kiépítésében nyújtunk segítséget, ami a gyakorlatban is működik.

Az ABÉK Bt minőségügyi rendszere a DEKRA-ITS által 2002 óta tanúsított.

Felkészített cégeink száma több mint 50, melyekkel a kapcsolatunk rendszeres, megelégedettségüket igazolja, hogy újratanúsításnál ismét kérik az ABÉK Bt segítségét.