Bádogos Szaküzlet Kft.

Bádogos szaküzletVállalkozásunk 1965 novemberében alakult egy Dózsa György utcai kis műhelyben, amely az évek során folyamatosan bővült.

1998-ban megnyílt az új üzlet egy 120 négyzetméteres  bemutató helyiséggel és 120 négyzetméteres késztermék raktárral. Hamarosan sor került a műhely korszerűsítésére. Itt a hagyományos bádogos termékek előállítása mellett, a különféle egyedi megrendelések készítése történik.

Üzletünkben csak kiváló minőségű termékeket forgalmazunk. Vonatkozik ez a hagyományos horganyzott termékekre és számos neves külföldi gyártó, úgymint  a svéd Lindab cég megjelenése a magyar bádogos és tetőrendszerben. Legelsők közt lettünk a márkakereskedői. Ma Vas megye meghatározó bádogos vállalkozását működtetjük  120 m²-es bemutató üzlettel és 1200 m²-es késztermék raktárral, valamint egy bádogos termékeket és egyedi megrendeléseket előállító bádogos műhellyel.

Üzletünk folyamatosan bővíti a terméklistát: a svéd produktumok mellett kiváló minőségű francia VMZINC és német RHEINZINK árut forgalmazunk, de felvettük a kapcsolatot az osztrák PREFA céggel is. Építkezéseknél, lakásfelújításoknál vannak, akik a hagyományos anyagokat keresik, de sokan kutatnak a piacon megjelenő újdonságok után: üzletünkben mindkettő megtalálható, s a legmegfelelőbb termék kiválasztásában hozzáértő eladóink szakmai tanácsokkal segítik az érdeklődőket. Akár kész terméket szeretne a vevő, akár egyéni kívánságai vannak, mi megteszünk mindent azért, hogy segítsük megvalósítani az igényeit, elképzeléseit. Cégünk sikeressége az egyéni kívánságok kivitelezésének is köszönhető, mellyel egyedülálló szolgáltatást nyújtunk az egész Dunántúlon.

Horváth István
tulajdonos – ügyvezető


Bádosos szaküzlet logó
Bádogos szaküzlet tetődísz