„A körülmények ismertek. Erre a hosszú válságra, sőt háborús helyzetre nem számított senki. Hogyan működhetünk ilyen körülmények között? Mit hoz a jövő? Nehéz kérdések.

 

Nem tudjuk a jövőt megjósolni, találgatni pedig nem érdemes. Persze aggódunk mi is, és tapasztaljuk, hogy ügyfeleink a mieinkhez hasonló nehézségekkel küzdenek. Úgy döntöttünk, hogy felelősséggel, a körülmények messzemenő figyelembevételével tesszük a dolgunkat. Ahogy eddig!”

Élő vagy online képzés?

Személyes tréningen szeretnél részt venni? A társadalmi felelősségvállalás jegyében a vészhelyzet feloldása ellenére szigorú biztonsági előírások betartása mellett várunk tantermi tréningjeinken.

Céged vagy te még nem vagy nyitott a személyes találkozásra?
Lépj velünk kapcsolatba, online formában is várunk, egy egynapos személyes képzés időtartama általában két 3 órás online alkalomnak felel meg.

Milyen platformot használunk?
Mindig azt az online felületet használjuk, amelyet digitális szakértőnk bevonásával - partnereinknek személyre szabva - a legoptimálisabbnak találunk!

Minden esetben a napi képzésen túl online személyes konzultációt biztosítunk trénereinkkel.

Szakterületeink

HR tanácsadás

Digital learning

Vezetőfejlesztés

Soft skill tréningek

Szervezetfejlesztés

Cegos csoport

A Cegos Európa piacvezető tréningcége. Az 1926-ban alapított cégcsoport a világ 11 országában (Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Kína, Latin-Amerika, Németország, Olaszország, Portugália, Szingapúr, Spanyolország, Svájc) rendelkezik saját irodával, míg partnerei révén több, mint 50 országban van jelen.
50

Cegos iroda és partner világszerte

Cegos csoport

250000

tréningrésztvevő évente

Cegos csoport

+25000

Cegos Ügyfél

Cegos csoport

+1000

Cegos tanácsadó

Cegos csoport

Cegos Tanácsadó és Tréning Zrt.

1027 Budapest,
Frankel Leó út 12., I/11
+36 1 319 1938
cegos@cegos.hu
www.cegos.hu