Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm honlapunkon!

Várdomb Tolna megye szívében, az 56. számú főútvonalon, Szekszárd és Bátaszék között fekszik. Megalapítása egészen a római korig nyúlik vissza. Honlapunkon megismerkedhet Várdomb színes történelmével, leírást olvashat nevezetességeinkről, történelmi emlékeinkről! Honlapunk célja, hogy meglévő értékeink bemutatása mellett régi és új információkat adjon Várdomb lakóinak és a falu iránt érdeklődőknek.

Az érdeklődők mellett külön is köszöntöm falunk lakóit! A hírek menüpont alatt tájékozódhat közösségi életünkről, elmúlt és aktuális rendezvényeinkről, eseményekről.

E rövid bevezető után bízom abban, hogy sikerült felkelteni érdeklődését és elnyeri tetszését a honlap.

Simon Csaba
polgármester                      

                                                                                                                                                                        Simon Csaba

Választási HIRDETMÉNY

Az Őcsényi Helyi Választási Iroda vezetőjének

4. számú HIRDETMÉNYE

A választásigazgatási feladatok ellátásának helyszínéről...

A teljes hirdetményt itt olvashatja!

Választási HIRDETMÉNY

Az Őcsényi Helyi Választási Iroda vezetőjének

3. számú HIRDETMÉNYE

 

A 2024. június 9. napjára kitűzött választáson jelöltként indulni szándékozó állampolgárok és jelöltet állító jelölő szervezetek számára a jelöltállításhoz szükséges ajánlóív iránti igények fogadása és az ajánlóívek kiadása céljából az Őcsényi Helyi Választási Iroda 2024. április 20-án (szombaton) 8.00 és 16.00 óra között választási ügyeletet tart az Őcsényi Közös Önkormányzati Hivatal székhelytelepülésén (7143 Őcsény, Fő utca 35.)

Az ajánlóívek iránti igényüket 2024. április 20. napját megelőzően előzetesen is leadhatják, de az ívek kiadására legkorábban április 20-án kerülhet sor.

A teljes hirdetményt itt olvashatja!

Választás 2024 - FELHÍVÁS

FELHÍVÁS


Tisztelt Választópolgárok!


A 2024. június 9. napjára kitűzött Európai Parlamenti, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásában tartott 2024. évi választások legfontosabb határidejeire, illetve eljárási kérdéseire az alábbiakban hívom fel a figyelmüket:

A felhívást itt olvashatja!

Óvodai beiratkozás

FELHÍVÁS


2024/2025. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról


Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2024/2025-ös nevelési évre történő óvodai beiratkozásokra az alábbi időpontokban kerül sor:


2024. április 24-25. (szerda-csütörtök) 7.00 órától - 17.00 óráig

A részleteket itt olvashatja!