Szövegdoboz: Üdvözöljük honlapunkon!

 

Auf deutsch an einer anderen WEB-Seite

 

 

Tisztelt Látogató, örömmel vesszük érdeklődését az általunk gyártott készházak

és előregyártott házak iránt.

Röviden önmagunkról annyit, hogy 16 éve építünk nagypaneles technológiájú könnyűszerkezetes házakat, ezalatt több mint 500 házat építettünk.

Leírásunkban remélhetőleg talál magának hasznos dolgot akkor is, ha nem a  könnyűszerkezetes technológiának ezt a klasszikus stílusát választja.

 

 

 

Házakat a REÁL-DÉNER Kft. gyártja és értékesíti itthon és külföldön egyaránt.

 

Akció

 

 

 

 

 

Rövid hírek az első oldalon:

 

>>> A közelmúltban felemeltük normál készház szerkezetünk szigetelésének vastagságát 23 cm-re   az áraink emelése nélkül. Ezáltal a normál falunk hőszigetelő képessége megközelíti a passzívház előírásait.

 

>>> Ajánljuk ezen túl a passzívház szerkezetünket, valamint egy KLÍMAFAL-nak nevezett falszerkezetet, amelyet eddig csak külföldre szállítottunk.

 

>>> Meghívjuk szerelésre! Az itt levő link egy másik web lapra mutat amelyen a közeljövőben felépítésre kerülő házainkból talál néhányat. Klikk ide, vagy kérjen információ levélben vagy telefonon.

Megjegyzés:  Az új szerelések  anyagai hamarosan feltöltésre kerülnek

 

>>> Ingyenesen hirdetjük ingatlanát!

Azon Kedves Érdeklődőinknek akiknek az építkezéshez lakást, családi házat vagy más egyéb ingatlant kell eladniuk, a most nyíló ingatlanos lapunkon és más web helyeken ingyenesen hirdetjük ingatlanát. Mivel házépítő cég vagyunk, csak az ingatlan reklámozásában veszünk részt,  de sem a pénzforgalomban sem az adás-vételben nem. A sikeres eladás esetén nem számítunk fel jutalékot.

Érdeklődni: info@dener.hu és 30/911-2592  

 

>>> A legnagyobb érdeklődést kiváltó házaink:

Ezen a weblapon egy rövid összeállítást talál erről  ITT.

Egy másik weblapon bővebben ITT

 

>>> Itthon gyártunk és adózunk, magyar munkaerővel dolgozunk,

de házaink eladhatók külföldön is. Minősítésünk rendben.

 

>>> Olcsó házainkról

Egy jó minőségű készház ára valamennyivel olcsóbb a téglából építettnél. Fix négyzetméter árról azért nehéz beszélni mivel majdnem minden háznak mások az arányai, más az elrendezése, más a tető díszítettsége, tagoltsága. Vannak olyan házaink amelyek kialakításánál a racionális elrendezés, az egyszerű megvalósítás a leglényegesebb szempont. Ezek a házak ugyanolyan kiváló hőszigetelésűek, élettartamuk ugyanúgy 140-160 év mint a más kategóriáknak, a viszonylagos olcsóságot az átgondolt tervezés adja. Bővebben egy másik lapunkon ITT

 

>>> Sláger házunk

Az alaptípusa az Edit 78, a későbbiekben megépítettük 71– 100 négyzetméteres változatig tükrözött variációkban is. A legtöbb érdeklődést ezen változatok után kapjuk, jelenleg is tervezés és előkészítés alatt van két változat.

Ezek a Cecília 71, Szilvia 85, Botond 87, Dorina 98, Bakony 92

 

 

>>> Eladó exkluzív lakás Budapesten a II. kerületben

 

>>> Eladó lakás Szentgotthárd legszebb részén

 

>>> Folyó építkezéseinkről a weblapra történő feltöltésig levélben kérjen anyagot!

Tovább a következő oldalra                       Nézze meg akciós oldalunkat

Klikk a felső képekre, a most folyó építkezéseink feltöltése hamarosan.