Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket:

Magyarország egyik legrégebbi, még változatlan formában működő vagyonvédelmi cége, melyet többéves közös munka után 1983-ban alapítottuk (Cégbejegyzés 1984).
A cég a vagyonvédelmi palettán az elektronikára szakosodott. Fő profilja a vagyonvédelmi eszközök telepítése, 1989 óta kereskedelme, illetve 1994-től az esztergomi gyárban elektronikai termékek gyártása. 1983-tól 1994-ig Gmk, 1994-től 2000-ig Kft, 2000-től Rt működési formában.

Referenciáink száma több ezer, ezért nyugodt szívvel vállaljuk el mind a telepítési, mind a kereskedelmi szállítási feladatokat is, tudva azt, hogy ez a kollektíva az elmúlt idők folyamán még sosem mondott csődöt.
Munkatársaink 90 százalékának munkaviszonya a Cégnél több mint 5 év, szakmai múltjuk pedig 10 év körül mozog.

A cég székhelye Budapesten található, de több vidéki városban van olyan társcégünk, illetve lerakatunk, ahol általunk könnyen mozgósítható emberek dolgoznak. Az ő segítségükkel a helyi sürgős feladatokat (pl. hibaelhárítás) el tudjuk végezni.

Célunk, hogy a felmerülő igényeket legjobb tudásunk szerint elégítsük ki, és ezt a tudást az idők folyamán a mindenkori legmagasabb szint közelében tartsuk.