• SUP Integrált Vállalatirányítási Rendszer

    A SUP Vállalatirányítási Rendszert belföldi és nemzetközi tevékenységet folytató gazdálkodó egységek részére terveztük.  A programcsomag legtöbb gazdálkodó egység tevékenységi körében.

  • TIP Iratkezelő és Információs Rendszer

    A TIP Iratkezelő és információs rendszer a bejövő számlák, pénztárbizonylatok és egyéb iratok rendszerezett nyilvántartását és elektronikus tárolását biztosítja, továbbá.

  • Online Információs Lekérdezések

    A SUP rendszerhez kapcsolódó új szolgáltatásunk az Interneten keresztüli "Online Információs Lekérdezések" elnevezésű adatlekérdezés.  A munkaeszköz lehetőséget nyújt vezetők, kontrollerek részére,.

  • Integrált Lakásszövetkezeti Ügyviteli Rendszer

    A LAX önállóan működő komplex lakásszövetkezeti ügyviteli rendszer. Feladata, hogy az általa kezelt lakásszövetkezet tagjairól naprakész nyilvántartást és folyószámlát vezessen (közös költség. pénzmozgások.

Aktuális

Ezúton szeretnénk tájékoztatni látogatóinkat az általunk fontosnak ítélt témákkal kapcsolatban.

SUP Integrált Vállalatirányítási Rendszer

99
Év
99
Szerződő ügyfél
99
Könyvelt cég
99
SUP felhasználó

23 év folyamatos rendszerfejlesztés eredménye az, hogy az érvényes szerződéssel rendelkező cégeink száma már több mint 900, melynek jelentős százaléka cégcsoport, illetve könyvelőiroda. A statisztikában megtalálható továbbá nagyvállalat,  szállítmányozási, kereskedelmi, multinacionális cég, könyvelőiroda, lakásszövetkezet, sporttal, hit élettel és oktatással foglalkozó gazdasági társaság is. Reméljük hamarosan Ön és cége szintén erősíti statisztikánkat!

Ügyfeleink mondták...

Akciós csomagárak új ügyfeleink részére

Egyedi szoftverkonfiguráció igénye esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Szükséges adatok az árajánlathoz: Könyvelendő cégek és munkahelyek száma, Legnagyobb könyvelt cég éves tételszáma, Legynagyobb eszközállománnyal rendelkező könyvelt cég karton száma, valamint a kiválasztott SUP modulok listája.

Könyvelőirodai csomagok

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz és keresseMészáros Gábor kollégánkat.  Tel.: 365-4446, 209-6651

Vállalati csomagok

Lehetőség van felhőszolgáltatással is igénybe venni csomagjainkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz és.

Korlátlan csomag

(Ha a nagyvállalati csomag túlméretezett az ön számára, ajánljuk figyelmébe a kis és középvállalkozások számára.

Egyedi konfiguráció

- az egyedi szoftverkonfiguráció összeállítása után, keresse fel igényével ügyfélszolgálatunkat és kérjen részletekbe menő árajánlatot.

Közvetlen elérhetőségek

SUP Vállalatirányítási Rendszerrel kapcsolatos kérdéseivel (témakörének megfelelően), bizalommal fordulhat kollégáinkhoz.

Mészáros Gábor

Értékesítési vezető
(20) 989-6340

Visnyei Tímea

Ügyfélszolgálati vezető
(20) 553-8422

Kiss Károly

Fejlesztési vezető
(20) 551-7573

Hardver Ajánlataink

Korszerű irodai megoldásokkal, magasszintű IT szaktanácsadással állunk rendelkezésére.

Vállaljuk informatikai termékek beszerzését és üzemeltetését.

- Szerverek és munkaállomások beszerzését
- Microsoft termékek ügyintézését
- Avast vírus védelem és tűzfalrendszerek felállítását
- Linux lehetőségek megvalósítását

Szolgáltatásaink garantálják a problémamentes munkát, a számítógépei naprakészségét és biztonságát.

Teljeskörű, átlátható informatikai üzemeltetés hibajegykezelő rendszerrel kedvező áron.
Megbízható rendszergazdai szolgáltatások, átlátható működés, több mint 30 éves tapasztalat.

Keressen minket bizalommal, szakértőink rendelkezésére állnak!

A hatékony védelem óvja számítógépét attól, hogy illetéktelenek hozzáférjenek adataihoz (személyes, pénzügyi, munkahelyi) és abban kárt tegyenek vagy felhasználják azokat saját céljaikra.
Ehhez szükség van helyes biztonsági beállításokra, körültekintő és óvatos felhasználóra és napra kész vírusvédelemre.

Keressen minket 
megoldásainkkal kapcsolatban!

Rendszergazdai szolgáltatásunk
A programfejlesztés mellett integrált rendszergazdai szolgáltatásunk is az Ön rendelkezésére áll. Kollegáink a vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos kérdések mellett általános szoftver használati, illetve hardver karbantartási kérdésekre is megoldást nyújtanak, akár az Ön irodájában vagy akár azonnal saját fejlesztésű távmenedzselési rendszerünkön keresztül.

Adatmentési és archiválási szolgáltatásunk

Az adatmentési és archiválási szolgáltatásunk tervezése során az általunk javasolt hardver eszközökre és a szükséges szoftver licenszekre is ajánlatot teszünk, majd az implementáció keretében (igény szerint) le is szállítjuk.


Minden esetben egyedi, az adott ügyfél sajátosságaira kidolgozott és folyamatosan karbantartott megoldást kínálunk és szállítunk, amelynek használhatóságáért szakmai garanciákat vállalunk. Minden mentést ellenőrzünk, igény szerint felkészülünk arra is, hogy abban az esetben, ha a számítástechnikai rendszer, illetve központi erőforrásai használhatatlan állapotba kerülnek, akkor a szerződésben vállalt rendelkezésre állási időn belül akár saját eszközeinken rekonstruáljuk azt az informatikai környezetet, ami az üzletmenet elégséges szintő folytatásához szükséges.

Mivel az adatok, illetve összetettebb rendszerek esetén a rendszeres mentés biztonsága kiemelten fontos, ezért lehetőség van katasztrófatűrő megoldás kidolgozására is. Amennyiben a mentési és archiválási feladatok többszintüek, úgy hierchikus tároló menedzsmentre is lehetőség nyílik, amely során meghatározható, hogy valamilyen adatot mikor és milyen típusú tároló berendezésre szükséges menteni.

Védje meg számítógépét AVAST!-val

Miért pont az Avast termékcsaládból válasszon vírusírtót ?

További információ