A mi padlónk a legnehezebb próbát is kiállja...

„…néha szükséges arra a dologra is gondolni, ami „felett” nap, mint nap elmegy az ember és ez nem más, mint a padló, amin áll és jár az”

Szolgáltatásaink

Műgyanta padló

Műgyanta padlók kiváló választások kereskedelmi terekben és ipari létesítményekben, mivel rendkívül ellenállók a kopásnak, vegyszereknek és mechanikai igénybevételeknek. Emellett esztétikus kialakításuknak köszönhetően ideálisak olyan helyeken is, ahol a stílus és a könnyű tisztíthatóság fontos szempont. 

Melegburkolás

Melegburkolatok, például padlófűtés vagy kényelmes szőnyegek, ideális választást nyújtanak hotelhelyiségekben, eladótérben és irodákban. Ezek a burkolatok nemcsak esztétikailag vonzók, hanem kényelmet és kellemes klímát is biztosítanak a vendégeknek, vásárlóknak és dolgozóknak egyaránt, fokozva ezzel a helyiségben eltöltött idő minőségét és komfortérzetét. 

Ipari padlók

A rendkívüli kopásállóság és vegyszerállóság mellett hőálló is, így ideális megoldás ipari környezetekbe. A speciális Ucrete technológia garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű karbantarthatóságot. Egyedülálló választás élelmiszeripari, gyártási és kemény feltételekkel járó területeken. 

Síkpontos csiszolás

A síkpontos csiszolás kulcsfontosságú a robotikai rendszerek számára, mivel precíz és egyenletes felületet eredményez. Ezen a módon a robotok könnyen és hatékonyan mozoghatnak a felületeken, optimalizálva a munkafolyamatokat. A pontos csiszolás növeli a robotok érzékenységét és pontosságát, ami kritikus lehet olyan alkalmazásokban, ahol a robotoknak pontos navigációra és műveletekre van szükségük, például gyártási vagy csomagolási feladatokban. 

FloorBridge dilatációs profil

FloorBridge® Carbon Composite kötőprofilok – kifejlesztve padló fugák áthidalására – ipar és kereskedelem, valamint többszintes és föld alatti parkolók számára. A FloorBridge® kötőprofilok minimális rezgéssel áthajthatók, és ellenállnak az extrém terheléseknek. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket. A szénkompozit profilok kiválóan kompatibilisek a betonnal és sok padlóburkolattal, abszolút fémmentesek, így 100% rozsdamentesek. 

Kapcsolatfelvétel

+36 30 626 1606

elérhető 09:00 – 16:00

Cím 2030 Érd, Petőfi Sándor utca 123

Email info@astrochem.hu

Rólunk

MI megoldást kínálunk

Új padozatok kivitelezését és meglévő felújítását kínáljuk magyarországi nagyvállalatoknak, kiemelt figyelmet szentelve a működésükből fakadó speciális igényeknek. Több mint 25 éves tapasztalatunkkal, modern eszközparkunkkal és elkötelezett munkaerőnkkel országszerte biztosítjuk a minőségi munkavégzést, aminek eredménye egy esztétikus, tökéletesen funkcionáló padlóburkolat, mely hozzájárul ügyfeleink működésének kiválóságához. 

Partnereink

Referenciáink

Kövessen Minket

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Astrochem Hungary Kft.