Bemutatkozás

Könyvelés Online, távmunkában, home-officeban.

Közgazdász diplomával rendelkező, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok,  2001-ben indítottam vállalkozásomat. Több éves szakmai háttérrel és sokrétű ügyfélkörrel rendelkezem.

ba Az alapítás óta eltelt sok év tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy a nálunk könyvelt cégek sikereihez a mi munkánk is hozzájárult. Számtalan ügyfél bízta ránk a könyvelését, adóügyeit, bérszámfejtését, és van, aki cégünk alapítása óta nálunk könyveltet! Megannyi kérdés, probléma kapcsán gondolkodtunk együtt ügyfeleinkkel, ügyfeleink érdekében. És mi ezt szeretjük, élvezzük.

Az ügyfélpalettánk elég széles spektrumú, sokféle vállalkozás megtalálható nálunk a tanártól az orvosig, a villanyszerelőtől a fuvarozóig. Ügyfeleink bérszámfejtését is mi végezzük, így ott is széles a paletta. Találkozunk egyszerűsített foglalkoztatással, megbízási szerződéssel, órabérrel, sokféle lehetőséggel és sok-sok kérdéssel.

A gazdasági nehézségek, a sok megszűnt vállalkozás ellenére, könyvelő irodánk ügyfélköre stabil, és ezt legfőképpen megbízóink elégedettségének, tovább ajánlásának köszönhetjük. Ügyfeleink elégedettsége még inkább arra késztet bennünket, hogy a jövőben is méltóak legyünk a bizalmukra, egyre jobbá váljunk és ezt ügyfeleink is érezzék.merleg-1

Folyamatos szakmai képzésünk, több szintű belső ellenőrzési rendszerünk egy komoly biztonságot jelenthet Önnek. Nekünk nagyon fontos, hogy ügyfelünkként Ön minden szempontból elégedett legyen, és megkapja azt, amit elvár, vagy egy kicsivel többet!

Az alábbi előnyöket élvezheti, ha Ön is Könyvelő Irodánkat választja:

  • Stabil, megbízható, naprakész információkat biztosító könyvelés.
  • Pontos bérszámfejtés.
  • Gondoskodó ügyfélkapcsolat, amelyben mi figyelünk Önre.
  • Optimális adófizetés – mert mi figyelünk az Ön “pénztárcájára” is.
  • Rendszeres adótanácsadáson alapuló együttműködés.
  • Munkánkért szakmai felelősséget vállalunk.
  • Versenyképes, sőt, vonzó árak.
  • Hosszú távú együttműködés lehetősége.images-1

Örömünkre szolgál, ha megtisztel a bizalmával és megismer bennünket!