Proktológiai tünetek és panaszok
a különböző életszakaszokban

18-25 év között

A fiatalok körében leggyakoribb panasz a vérzés, szúró fájdalom vagy egy tapintható, érzékeny csomó megjelenése a végbélnyílásnál. Az MSM populációból sok beteg jön nemi betegségre utaló tünetekkel.

25-35 év között

Sok kismama keresi fel a rendelőnket, akiknél a leggyakoribb panasz egy fájdalmas csomó megjelenése a végbélnyílásnál. Szintén ebben az életszakaszban ugrik meg a gyulladásos bélbetegségek száma, amelyeknek különböző tünetei lehetnek a végbélnyílásnál.

35-50 év között

Sok beteg jelentkezik székelés során tapasztalt vérzés, kifordulás panaszával. Eljön az egészségtudatosság időszaka, egyre több beteg jön szűrővizsgálatra.

60 év felett

A kor előrehaladtával a kötőszövetek gyengülnek, a kismedence süllyed. Gyakoriak a széklet ürítési zavarok vagy éppen széklettartási problémák. Ebben az életszakaszban is sokan jelentkeznek vérzéses panasszal, amelynek hátterében rendelőnkben minden alkalommal ki kell zárnunk végbéltumor lehetőségét.

ProctoMed Center

Kedves Látogatóink!

A ProctoMed Centerben arra törekszünk, hogy pácienseinket gyorsan, precízen és diszkrét módon lássuk el.  Klinikánkon 7 magasan képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező proktológus dolgozik, ami egyedülálló Magyarországon, de akár Európában is.

Rendszeresen veszünk részt hazai és nemzetközi kongresszusokon, belső továbbképzéseinkkel is folyamatosan fejlesztjük és bővítjük szakmai tudásunkat, hogy pácienseink a legkorszerűbb, leghatékonyabb ellátásban részesüljenek.

Igen jó kapcsolatot ápolunk hazai és külföldi kollégáinkkal.

Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország vezető proktológiai centruma vagyunk!

11 érv mellettünk

1. Elkötelezettek vagyunk betegeink személyre szabott ellátása és mielőbbi gyógyulása érdekében.

2. Nagy tapasztalattal bíró szakembereink évtizedek óta a szakma legjobbjai közé tartoznak.

3. Vizsgálataink és kezeléseink során kiemelt figyelmet fordítunk a fájdalommentességre, vizsgálatainkat és beavatkozásainkat altatásban vagy bódításban is el tudjuk végezni.

4. Teljes körű kivizsgálásra és kezelésekre alkalmas eszközparkkal rendelkezünk, lehetővé téve betegeink számára a kényelmes és hatékony ellátást, akár közvetlenül a vizsgálatot követően.

5. Rendelőnkben olyan speciális vizsgálatok is elérhetők, amelyekre más rendelőkben nincs lehetőség. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: 3D végbél és gáttáji ultrahang vizsgálat, anopress manometria, valamint magas felbontású anoscoppal lehetőségünk van az igen korai végbéltumorok kiszűrésére.

6. A nehezebb, komplex esetekben orvosaink konzultálnak egymással, akár külföldi orvos kollegák szakmai bevonásával.

7. Fontos számunkra, hogy betegeinknek időt és pénzt takarítsunk meg, ezért a lehető legrövidebb időn belül végezzük el a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat.

8. Végbél körüli fájdalmakra, izom funkció zavarokra, inkontinenciákra, kismedencei diszfunkciókra, és ürítési nehézségekre speciális gyógytornászunk van, aki speciális vizsgáló és terápiás eszközökkel rendelkezik.

9. Nehezen diagnosztizálható, valamint speciális fertőzések gyors és pontos kivizsgálása is lehetséges nálunk.

10. A műtétre szoruló betegeket helyben megoperáljuk, szükség esetén altatóorvos bevonásával.

11. Prevenciós vizsgálatokat és szűrőprogramokat kínálunk, amelyek hatékonyan segítik az egészség megőrzését és a betegségek korai felismerését.

Időpont foglalás

1.
Időpont foglalás

Online időpontfoglaló űrlapunk segítségével olyan idősávot adhat meg a telefonos egyeztetésre, amely az Ön számára a legalkalmasabb.

Tájékoztató jellegű visszahívás

2.
Tájékoztató jellegű visszahívás

Kollégáink telefonon keresik meg Önt időpontegyeztetés, valamint a vizsgálat előtti esetleges teendők ismertetése céljából.

Személyes konzultáció

3.
Személyes konzultáció

Személyes konzultáció keretein belül átbeszéljük problémáját, elvégezzük a vizsgálatot (szükség esetén akár műtétet is) és megbeszéljük a kezelési lehetőségeket.

Utógondozás

4.
Utógondozás

A vizsgálatok, műtétek után tanácsokkal, utókezelési protokollal látjuk el Önt, szükség esetén kontroll időpontot is egyeztetünk.

Csapatunk

Szakorvosi csapatunk minden helyzetben a betegek érdekeit tartja szem előtt. Legyen szó precizitásról, hatékonyságról vagy akár egyedi igényekről, minden aspektusban elkötelezetten dolgozunk betegeink egészségének javításán és problémáik megoldásán. Nálunk nincs olyanra példa, amely ne lenne figyelemre méltó vagy megoldhatatlan – mindent megteszünk a gyógyulás érdekében.

Együttműködő és támogató hozzáállásunk, valamint a betegeinkkel kialakított bizalmi kapcsolat tükrözi elkötelezettségünket az ő optimális gyógyulásuk és jóllétük iránt.

Orvosaink

Dr. Csatár Évasebész, belgyógyász, gasztroenterológus, proktológus

Dr. Ónody Pétersebész, proktológus

Dr. Bognár Laurasebész, proktológus

Dr. Csellár Zsuzsannabőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

Dr. Eigner Ottiliabelgyógyász, pulmonológus

Dr. Ferreira Gáborsebész, proktológus

Dr. Geszti Franciskabőrgyógyász

Dr. Góbor Lászlósebész, proktológus, klinikai onkológus

Dr. Hidas Tamássebész, proktológus

Dr. Korpásy Istvánsebész, proktológus, gasztroenterológus

Dr. Kőrösi Gézabelgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Merényi Katalinbelgyógyász, gasztroenterologus

Dr. Mészáros Pétersebész, proktológus

Dr. Sebestény Évabelgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Székely Anettagasztroenterológus, belgyógyász szakorvos

Dr. Szentkereszty Balázsgasztroenterológus, belgyógyász főorvos

Dr. Takács Emőkeaneszteziológus

Dr. Mónos Zsuzsannabőrgyógyász- kozmetológus, klinikai onkológus

Rólunk mondták

“Külföldről érkeztem haza, rövid határidővel kaptam időpontot. Dr. Székely Anetta gyorsan, alaposan, kedvesen segített át a vizsgàlaton. A rendelő és adminisztráció is jó.“

S. Zsombor

“Évek óta tartó szenvedésemen könnyítettek és segítettek türelemmel, empátiával és brilliáns szakértelemmel. Azt is köszönöm, hogy sürgősen tudtak fogadni. A recepciós hölgyeknek is hálás vagyok odafigyelő gondoskodásukért.”

Sz. Kriszti

"Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom proktológiai vizsgálatra és beavatkozásra, de életem legjobb orvosi élménye volt. Sürgősségi időpontra volt szükségem, egy héten belül kaptam időpontot."

B-Sz. Krisztina

"Gyomortükrözésre mentem, nagyon izgultam, így bódításban kértem. Teljesen elégedett voltam mindennel. Mind Dr. Szentkereszty Balázs doktor úr, mind az asszisztens és a recepciós hölgyek nagyon kedvesek voltak. Sem fájdalmat nem éreztem, sem kellemetlenül nem éreztem magam. "

K. Diána

"Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Csatár Éva főorvosnő fájdalommentes, profi vizsgálatát. Mérhetetlenül kedves és emberi hozzám állását, ami ugyanúgy elmondható kiváló asszisztenciájáról is. Egyszerűen azt éreztem, hogy a legjobb helyre kerültem. KÖSZÖNÖM!"

K. A.

"Személy szerint Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz járok/jártam, nagyon precíz, gyors és kiváló orvos. Többször segített rajtam és gyógyította meg a betegségeim! Isten áldja kezeit!"

J. Zsuzsanna

"Dr. Ónody Péter doktor úrnál voltam, 100%-an elégedett vagyok. Ezt hívják szolgáltatásnak, profi ellátásnak! Ha újra szükségem lesz rá csak is ide fogok visszamenni. Köszönöm szépen! Jó egészséget kívánok."

V. József

"A szörnyű proktológiai állapotomon itt javítottak hazánk legkiválóbb szakemberei. Hálás vagyok szakértelmükért, nagyon megfontolt és óvatos eljárásukért. Mindenkinek csak őket ajánlom, máshova nem érdemes menni."

K. Sándor

"Évek óta járok Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz. Kedves figyelmes, megnyugtató! Az asszisztensével fantasztikus csapatot alkotnak! Soha nem félek a vizsgálattól, vagy egy esetleges beavatkozástól, mert biztonságban érzem magam!"

G. Zsuzsanna

"Csak ajánlani tudom a szakrendelőt és azon belül is Dr. Mészáros Pétert, aki közel 3 éve tartó krónikus problémámat tudta meggyógyítani teljesen kíméletes úton, műtéti beavatkozás nélkül. Jó felszereltség, kedves asszisztens és recepciós, profi orvos."

S. Áron

"Dr. Szentkereszty Balázs doktor úrnál voltam vizsgálaton és nagyon tartottam a vastagbéltükrözéstől, de a kellemes légkör, a profi személyzet kimondottan kellemes élménnyé tette a vizsgálatot."

B. László

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam a klinikát ahol Dr. Csatár Éva főorvosnő vezetésével bármilyen végbéltáji problémával fordulhatok hozzájuk. Már lassan 1 éve járok oda, ha problémám van. Ajánlom mindenkinek gyors precíz és otthonos környezet."

Sz. Károly

"Vizsgálatra jöttem, illetve műtétet is végeztek rajtam. Nem lehet az ember eléggé hálás a hozzáállásért és a szakértelemért. Mindenkinek ajánlani fogom."

K. Krisztián

"Egy régóta fennálló és nagyon zavaró problémával érkeztem meg a rendelőbe. Nekem személy szerint Dr. Mészáros Péter doktor úrral csak pozitív tapasztalataim vannak: precíz, gyors, segítőkész és a gyógyulási folyamat útókövetésében is lehet rá számítani."

K. Roland

"A legprofibb, legempatikusabb hely ahova mindig szívesen, bizalommal térek vissza. Három orvosnál is jártam az elmúlt években, és itt mindig biztonságban, megnyugtatva érzem magam."

S. Balázs

"Köszönet Dr. Csatár Éva főorvosnőnek és Dr. Mészáros Péter doktor úrnak! Kitűnő szakemberek. Az ő kezükben biztos a gyógyulás. Bármikor ilyen jellegű problémám lesz, ismét hozzájuk fordulok segítségért."

G. János

"Jelenleg Dr. Ónody Péter doktor úr betegeként járok a rendelőbe. Nagyon sokat köszönhetek a doktor úr alapos vizsgálatának és elhivatottságának. Csak ajánlani tudom a rendelőt mindenkinek aki gyógyulni szeretne."

E. Ilona

"Először jártam itt. Pozitív az élmény mind a recepciós, mind az orvosi ellátást illetően."

B. Mónika

"Évek óta visszatérő betege vagyok Dr. Csatár Éva főorvosnő és Dr. Merényi Katalin doktornőnek. Csak jót tudok mondani mindkét doktornőről. Az asszisztens és a recepciós hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. Nem mennék másik rendelőbe."

G. Zsuzsa

"Nagyon elégedett voltam a gasztroenterológusnál. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Nagyon hamar kaptam időpontot. Köszönet Dr. Korpásy István doktor úrnak és Utassy Zsuzsanna szakasszisztensnek."

S. Gyuláné

"Nagyon tapintatos, jól felkészült orvosok. Rendkívül lelkiismeretesen és alaposan megvizsgáltak. Intézték a labor vizsgálatokat. Érthetően magyarázták el a proktológián és a gasztroenterológián is a betegségem és a kezelés menetét valamint a teendőket."

K. Andrea

"Az egész csapat profi, csak jókat tudok mondani. Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz nehéz bekerülni, de megéri mert végtelenül türelmes és emberséges, valamint jó szakember! Ha proktológia, csak őket ajánlom!"

K. Gergő

"A gasztroenterológia csapatát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az orvosok hihetetlenül profik és az asszisztensek is nagyon kedvesek és emberségesek. Itt biztosan jó kezekbe kerül az ember."

P. Dorottya

"Fantasztikus szakértelem, a legmagasabb szintű! Azonnal azt érzi az ember, hogy a legjobb kezekben van. Köszönjük Dr. Csatár Éva főorvosnő segítőkészségét, professzionalizmusát!"

T. G.

"Nagyon profin, gyorsan, megértően és diszkréten láttak el és gyógyítottak meg itt. Külön köszönet a nagyon lelkiismeretes Dr. Ónody Péter doktor úrnak."

N. Gábor

"Többször jártam itt, nem tudok rosszat mondani róluk. Dr. Ónody Péter doktor úrról meg pláne. Tapasztalataim szerint ügyes sebész, de csak akkor nyúl a szikéhez ha muszáj, vagy ha a beteg kéri."

K. Katalin

"Dr. Csatár Éva főorvosnő oldotta meg 7 éves szenvedésem. Csak ajánlani tudom!"

J. Marika

"Colonoscopiára mentem Dr. Korpásy István doktor úrhoz, kedves és nagy szaktudással rendelkezik. Az asszisztenciáról szinten csak szuperlatívuszokban tudok beszélni!"

V. Balázs

"Dr. Góbor László doktor úrhoz kerültem, végtelenül kedves és empatikus orvos. A vizsgálatok alatt csak minimális kellemetlenséget éreztem."

S. Éva

"Dr. Szentkereszty Balázs doktor úr kezelt. Kedves, hozzáértő és megbízható! Csak ajánlani tudom!"

G. László

"Nagyon figyelmes és szakmai ellátást kaptam. Köszönöm!"

B. Tamás

"Köszönöm Dr. Csatár Éva főorvosnő szakértelmét és hogy megannyi orvos után sikerült megoldania a problémámat."

R. Tamás

"Kedves személyzet, barátságos váró!"

Sz. Erika

Hálásan köszönöm Bognár doktornőnek a gondos és alapos segítséget! Nagyra becsülöm elhivatottságát, odafigyelő, kedves, őszinte és emberséges bánásmódját! Azok közé tartozik, akik számára a beteg érdeke áll mindenekelőtt. Jó, hogy ilyen remek fiatal orvosokkal lehet találkozni!

O. Jolán

10 éve jártam először a ProctoMed Centerben. Már akkor megfogott Csatár doktornő nagy tudása, nyugalma, segítőkészsége. Ugyanezt a kedvességet, diszkréciót, természetességet, törődést, lelkiismeretességet éreztem Bognár Laura doktornőnél is. Soha nem mennék már máshová.

Dr. Leschné Saskó Tünde

Iratkozzon fel hírlevelünkre!