Generálkivitelezés

Ipari ingatlanok, energetikai rendszerek generálkivitelezése professzionális szakértelemmel.

Bővebben

Tűzálló ipar

Az ipar számos területén használnak tűzálló anyagokat. Jellemzően 100-1850 °C-os alkalmazási hőmérsékletű berendezéseknél van szükség ezekre a speciális tulajdonságú, ellenálló anyagokra.

Bővebben

Energetika

A cégünk által forgalmazott legkorszerűbb energetikai rendszerek környezettudatos és gazdaságos megoldást jelentenek a felhasználók számára, a szigorú környezetvédelmi előírások betartása mellett.

Bővebben

AURAS HOLDING

2023-ban nagy lépéseket tettünk a fejlődés irányába, ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk cégcsoportunk tagjainak holdingba szervezését. Cégcsoportunk tagjai a München mellett található Auras International GmbH, a magyarországi Auras Kft., valamint 2015-ben a vállalatunk kiegészült a Samott Kft-vel, akik több, mint 20 éve az ipari kivitelezés szakértői. Ezzel az AURAS HOLDING mind a meglévő, mind az új partnerei számára specifikus, személyre szabottabb, professzionálisabb kiszolgálást, valamint teljes körű kivitelezési projekteket biztosít.

A vállalatcsoport arra törekszik, hogy neve mindig egyet jelentsen a három fő alapértékével, mely a STABILITÁS, MAXIMALIZMUS, SZAKÉRTELEM.

Területeink

Eredmények

partner

10 éve Állandó
megrendelőnk

Projekt