+36 76 506 363

office@nrgagent.hu

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Energia megoldások a jövőnek

Az NRG-AGENT Kft. Magyarország legnagyobb gyártófüggetlen gázmotoros kiserőmű gyártója, szervize, üzembentartója több mint 22 éve van jelen a piacon. Az alábbi gázmotor gyártók modelljeinél rendelkezünk a legjelentősebb szerviztapasztalattal:
Jenbacher, Guascor/Siemens, Caterpillar, MWM/Deutz, Liebherr, MAN, Perkins.

800+

Projekt

1000+

Ügyfél

40+

Telepített motor

Szolgáltatásaink 

Mérnöki szolgáltatásaink

sokszínű kínálata

Telepítés

Könnyebb a gázmotor telepítése, de a rendszerek összehangolása – mint például a vészhűtők, hőcserélők és füstgáz hasznosítás – adja a komplexitást. Partnerhálózatunk révén kiterjedt támogatást biztosítunk a teljes körű gázmotoros erőművek kivitelezéséhez, beleértve a kulcsrakész átadást és garanciát. Ha az ügyfél inkább használt gázmotor telepítését választja, nemzetközi kapcsolataink segítségével könnyedén lebonyolítjuk a folyamatot. Felújított motorokat is kínálunk, akár garanciával együtt, hogy ügyfeleinknek minél szélesebb választékot nyújtsunk.

Diagnosztika

Szoftvereink segítik szervízkollégáinknak felkészülten érkezni a helyszínre, már teljes körű információkkal az üzemzavar lehetséges okairól. A Power Diagnosztika lehetővé teszi a gázmotorok távoli paraméterezését, tesztelését és hibaelhárítását valós időben, amint a hiba kiváltó oka megszűnik. Az adatokat mesterséges intelligencia elemzi, hogy az üzemzavarok jövőbeli tervezett karbantartássá válhassanak.

Motorvezérlés

Az európai villamosenergia-rendszer egységesítése új műszaki kihívásokat vet fel a gázmotorok és tulajdonosaik számára, mivel a korábbi teljesítmény alapú rendelkezésre állás jelentős mértékben csökkenni fog a jövőben. Ennek oka a szabályozói piac növekvő rugalmassága és a kiegyenlítő energia optimalizálása.

Üzemeltetés

Szolgáltatásunkkal hangsúlyozottan támogatjuk mind a gázmotor tulajdonosának, mind karbantartójának érdekeit. Ebben a keretrendszerben az ügyfél az üzemeltetési szolgáltatásért rendelkezésre állás alapján fizet, így ha a gázmotor nem termel, nem merül fel szerviz költség sem. A szolgáltatási csomagtól függően akár a gázmotor teljes életciklusának költségeit is magában foglalhatjuk.

Szerviz

Szerviz szolgáltatásunk részeként az előírt üzemórákhoz kötött kötelező karbantartásokat végezzük el a gázmotor gyártója által meghatározottak szerint. Emellett rendszeresen karbantartjuk a kiserőműhöz tartozó összes gépészeti és villamos segédberendezést. Rugalmasan reagálunk az ügyfél igényeire, így vállalunk eseti megrendeléseket és hibaelhárítást is.

Felújítás

Minden fő kopó alkatrész cserélhető vagy felújítható a gázmotorokban. Felújítási szolgáltatásunk részeként vállaljuk hengerfejek, dugattyúk, hengerperselyek, csapágyak, tömítések, vezérműtengely, short-block vagy long-block cseréjét, a gázmotor gyártójának előírásai szerint, garanciával. Fontos, hogy a gázmotor felújítása során egyidejűleg célszerű a gépészeti és villamos segédberendezések cseréjét vagy felújítását is végrehajtani, így minimalizálva a későbbi kiesési időket a kiserőműben.

Csatlakoznál a csapatunkhoz? Kérdésed van?

Írj nekünk!

Ha érdekel a műszaki terület és vonz a hangos, mozgó dolgok iránti szenvedély, akkor nálunk a helyed lehet. Miután megtanultad az alapokat, választhatsz a mechanikai és villamos karrierutak közül.

Bár a műszaki háttér és tapasztalat előnyt jelent, de nem elvárás a jelentkezéshez. A mentorprogramunk segítségével akár 2 év szakképzés után önálló szervizautóval rendelkező kollégává válhatsz. Mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön, de a végleges eredmény rajtad múlik.

Fontos számunkra, hogy minden kollégánk családtagként érezhesse magát. Ha szeretnél részese lenni ennek a csapatnak, jelentkezz még ma!