Tapasztalat, múlt és jövő.

Építsen ránk és velünk!

Fedezze fel szolgáltatásaink körét, és tudjon meg többet tevékenységünkről!

NÉHÁNY SZÓBAN

RÓLUNK

Társaságunk egy Magyarországon több évtizede tevékenykedő, stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező építőipari vállalkozás.

A STETTIN-HUNGARIA Magas- és Mélyépítőipari Kft 1993-ban került alapításra, központja Sopronban a Somfalvi u. 14. sz. alatt, kirendeltsége Budapesten a XI. kerületben a Dombóvári út 9. sz. alatt található.

A társaság tulajdonosa az ÖSTU-STETTIN Hoch- und Tiefbau GmbH, amely az osztrák HABAU GROUP tagja. A HABAU GROUP 13 országban aktív, 18 konszernvállalatánál közel 6.500 munkavállalót foglalkoztat és éves árbevétele 1,9 mrd. Euró.

A STETTIN-HUNGARIA Kft az elmúlt harminc évben a magyar építőipar egyik meghatározó, stabil, generálkivitelező társaságává fejlődött. Saját tőkéje meghaladja az 1,5 Mrd forintot, tevékenysége kiterjed az építőipari generál-kivitelezés teljes szolgáltatási körére. Referenciáink között megtalálhatók ipari, kereskedelmi, középületek, és társasházak kivitelezése, továbbá jelentős, az épület felújítás területén megvalósult referenciánk is.

A tevékenységhez a műszaki hátteret a társaság korszerű gép és eszközparkja biztosítja, továbbá központi telephelye, amely 8 ha területen helyezkedik el. Több üzemcsarnokkal rendelkezik, ezekben a fémszerkezet és alagútzsalu gyártási munkáinkat is készítjük.
Az építkezéseink irányítását több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink látják el. A kivitelezői tevékenység során az építőmesteri munkákat saját szakembereinkkel, a szakipari munkákat, a már több éves kivitelezői kapcsolatban lévő alvállalkozóinkkal végezzük.

Ipari létesítmények kivitelezése terén főbb megbízóink közé tartozik a ROTO ELZETT CERTA Kft, az IKEA Industry Kft, a ALPLA Industrial Hungary Kft, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
A társasház építési munkáink során, az elmúlt évek alatt több száz lakást építettünk  települési önkormányzatok, ingatlanfejlesztő társaságok megbízásából.

A kereskedelmi létesítmények kivitelezése területén számos élelmiszerkereskedelmi áruházat építettünk, átépítettünk vagy felújítottunk.

Középületek tekintetében új szállodák építése és szállodaépületek átépítése, bővítése is megtalálhatók lezárt projektjeink között. Elvégzett projektjeink között jelentős középület és műemlék építési munkák, felújítások vannak, mint a soproni
Szt. Margit Templom építése, a Tűztorony teljes körű szerkezet megerősítése és felújítása.

A STETTIN-HUNGARIA Kft kivitelezési tevékenységeiben nagy hangsúlyt helyez az általa vállalt megbízások kifogástalan és határidőben történtő teljesítésére, a fenntarthatósági szempontok figyelembevétele mellett.

 

Társaságunk több, mint

30

éves múltra tekint vissza a magyarországi generál kivitelezés területén.

IRÁNYT MUTATUNK

A VEZETŐSÉG

Kóbor Csaba

ügyvezető

Herbert Grünwald

ügyvezető

Szabó Zsolt

kirendeltségvezető Budapest

Stettin-Hungaria Magas- és Mélyépítőipari Kft.

H-9400 Sopron, Somfalvi u. 14.
Tel.: +36-99/513-290
Fax: +36-99/312-592
E-mail: sopron@stettin-hungaria.hu
GPS: N47° 41' 645" E16° 34' 048"

Kirendeltség Budapest Stettin-Hungaria Magas- és Mélyépítőipari Kft.

H-1118 Budapest, Budaörsi u. 125/A
Tel.: +36-1/345-7870
Fax: +36-1/422-1230
E-mail: budapest@stettin-hungaria.hu
GPS: N47° 27' 972" E19° 0' 859"