• Üdvözli Önt a VIA Kanizsa NZrt.

  • Ismerje meg tevékenységünket!

25 ÉVESEK LETTÜNK!

 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy társaságunk, a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. 2021. március 1-jén 25 éves. A Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított Via Kanizsa Kft. cégbejegyzése 1996. március 1-jén történt. A cég kétszeri átalakítás, profilbővülés és kétszeri telephelyváltoztatás után nyerte el jelenlegi működési formáját, nevét és helyét.

Ezúton megköszönjük partnereinknek, segítőinknek, tanácsadóinknak és kritikusainknak az elmúlt 25 évben működésünkhöz nyújtott segítségüket. Köszönjük legfőbb partnerünknek, Nagykanizsa lakosságának a mindennapi munkánkat elősegítő észrevételeiket, javaslataikat, bejelentéseiket.

Köszönjük türelmüket mindazon ügyek kezelésében, melyeket kapacitásproblémák vagy anyagi forrásaink szűkössége miatt csak részben vagy nem sikerült megoldanunk.

A koronavírus miatti pandémia második évében jelentős bevételcsökkenéssel kell számolnunk mind a tulajdonos önkormányzat működési támogatásában, mind saját bevételeinkben, azonban forrásaink jó beosztásával és munkánk minőségének javításával igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.

2021 márciusától cégünk honlapján, valamint közösségi oldalunkon havonta más-más tevékenységi körünkről nyújtunk részletes tájékoztatást. Az idei évben – 25 éves évfordulónk kapcsán – az idén 125 éves Sétakert területének, növényzetének és szökőkútjának felújítását kiemelt feladatként kezeljük.

Elmondhatjuk, hogy az elmúlt 25 évben a Via – amely, mint a neve is utal rá út- és parkolóüzemeltetésre jött létre – a városlakók mindennapjainak része lett. Márciustól – a következő 25 évre is készülve – megújítjuk társaságunk arculati elemeit, így bemutatjuk új céglogónkat, amely tevékenységünk sokszínűségét tükrözi.

 

Szabó István vezérigazgató