A www.weblaptudakozo.hu www.weblaptudakozo.com www.weblaptudakozo.eu www.weboldaltudakozo.hu www.weboldaltudakozo.com oldalak megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Amennyiben a feltételekkel nem ért egyet, kérjük ne nyissa meg weboldalainkat.

Weboldalaink kívülálló felektől származó, tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak. Az Ön felelőssége hogy a weboldalainkon található adatokat, információkat, linkeket, hivatkozásokat ellenőrizze, mielőtt felhasználná azokat. Társaságunk nem felel azokért a veszteségekért, költségekért és károkért amelyek weboldalaink használatával összefüggésbe hozhatóan keletkeznek.

Társaságunk nem felel weboldalainkon található linkeken elérhető internetes oldalak, weboldalak tartalmáért sem. Ön a saját kockázatára látogatja meg a weboldalainkon található linkeken elérhető internetes oldalakat és weboldalakat, használja bármelyik terméket vagy veszi igénybe bármelyik szolgáltatást.

Weboldalainkon az elérhetővé tett tartalom tekintetében Társaságunk az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A jogszabályt sértő információról történő tudomásszerzése esetén a 13. § szerint intézkedik az adott információ és az információra mutató link eltávolításáról.

Weboldalainkon elhelyezett tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.

Weboldalainak használata során a Társaságunk tudomására jutott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.

Weboldalunk vonatkozásában keletkező jogvita esetén, a magyar jog az irányadó.