„Az idő pénz! Az információ hatalom!” E két jól ismert, ám kétségtelenül igaz mondás kitűnően jellemzi a www.weblaptudakozo.hu népszerű szakmai keresőoldalt. Az oldal tulajdonképpen egy program, amely segítségével az internetező egy lépésben, mindössze egy kattintással megtalálhatja a keresett foglalkozással, termékkel, szolgáltatással, kapcsolatban tevékenységet folytató céget vagy intézményt, közvetlen weboldal megjelenítéssel. A keresés tehát nagyon egyszerű és gyors. A www.weblaptudakozo.hu cím elérését követően nincs más dolgunk, mint az üres mezőbe beírni azt a foglalkozást, terméket vagy szolgáltatást, melyre szükségünk van. Ezt követően a keresés gombra kattintva kiadja a program az összes olyan – a programban megtalálható – cég és intézmény weboldalának címét, mely megfelelhet elvárásainak. Ezután pedig mindenki kedvére válogathat a cégek között, a honlapok átböngészésével pedig teljesebb képet kaphatunk az árakról, tevékenységi körökről, szolgáltatásokról, forgalmazott márkákról, elérhetőségről. Ez a hatékonyság és egyszerűség pedig még ennél is tovább növelhető: ha ugyanis le szeretnénk szűkíteni az adott tevékenységet folytató vállalkozások és intézmények körét, nincs más dolgunk, mint a kulcsszó mellé begépelni a nekünk megfelelő ország, megye vagy város nevét. Így a számtalan lehetőség közül csak azokat teszi számunkra elérhetővé a rendszer, melyek a tevékenységen kívül az általunk támasztott földrajzi kritériumnak is megfelelnek. A legegyszerűbb dolgunk pedig akkor van, ha tudjuk a cég vagy intézmény nevét, csak annak honlapjára vagyunk kíváncsiak. Ilyenkor ugyanis csak a cégnevet írjuk be, valamint mellé a telephelyet is a pontosság érdekében. Ily módon, az oldal megnyitja a kapukat minden kedves érdeklődő számára ahhoz, hogy szabadon elérhessen minden céget, intézményt még akkor is, ha a keresett cég weboldalának címét nem ismeri. És mindehhez nincs szüksége semmire, csak számítógépre és internet elérésre!
Az oldal természetesen hasonlóan kiváló lehetőséget jelent a böngészők mellett a cégek, intézmények számára is. Az ő weboldal címüket ugyanis általában csak egy szűkebb ügyfélkör, beszállítói, kereskedelmi partnerek, közvetlen munkatársak ismerik. A weblaptudakozó segítségével ennek véget vethet! Ez az oldal tájékoztatja az embereket az Ön cége által végzett tevékenységről, szolgáltatásról, termékről, elérhetőségről. Minden igény kielégítése érdekében pedig a weblaptudakozó rendszere mentes minden olyan reklámeszköztől, amelyek lassítják az Ön cégének megtalálhatóságát, honlapjának elérhetőségét. Nálunk az alapelv az egyszerűséggel ötvözött gyorsaság, az oldal ennek szellemében „végzi munkáját”!
A www.weblaptudakozo.hu weboldal tehát az internetezők, valamint a cégek, intézmények szempontjából is kitűnő lehetőséget, egyszerűen használható, gyorsan elérhető segítséget jelent a mindennapokban! Szerepe kettős: az ügyfeleknek segít a legjobb cég vagy intézmény megtalálásában és a tájékozódásban, a cégek és intézmények pedig e program segítségével bővíthetik ügyfélkörüket, könnyebben elérhetővé tehetik weboldalaikat.