Irányítószám: 0
Activity:

MANNEL & KEY; PEET; BLUMEN; LANDSHAR; DELAY; SLAM Jr.; GOODSPEED; ZERRADEEP;  KORNEL I D.LECTRO; TOMMYBOY; MIKOLA I BLUMEN I ZERRADEP

 A budapesti éjszaka egyik legfiatalabb rendezvénysorozata, a TIMELESS máris szép sikereket könyvelhet el.

 A kezdetek…

Szabó Roland, alias Blumen fejéből pattant ki alig több mint fél évvel ezelőtt, hogy a semmiből felépíti egyik régi álmát. Egy kicsi, de annál tündöklőbb party-sorozatot, ahol a közönség és a résztvevők számára minden a jókedvről, felszabadultságról szól, a háttérben viszont igazi profi szervezőmunka áll, hogy mindezt lehetővé tegye.

Az eredeti koncepció szerint helyszínről helyszínre, meghívott vendégekkel megtűzdelve járja majd a várost (és a tervek szerint később a vidéki klubokat is) a rendezvény, ahol a fellépők mind a house scénából kerülnek ki, de mindig más stílust képviselnek.
Szó sem lehet slágerekről, vagy kommerszebb hatásokról az est zenei terén, a megcélzott irányvonal mindenképpen az underground, legyen szó bármely vállfajról.

 Éppen ezért addig szó sem lehetett a kezdésről, amíg minden fontos apró részlet össze nem állt.

A Timeless alapfeltétele, a tökéletes hangzás kialakítása volt! .
Minden egyes estén az L’ Acoustics szolgáltatja a hangrendszert, ami azért fontos, hogy a fellépők elképzelései maradéktalanul lejöjjenek a közönségnek, akár cd-ről, akár a csapat által igencsak favorizált, és még mindig előszeretettel használt bakelit-ről van szó!!

A bulik kivétel nélkül ingyenesek, itt minden arról szól, hogy egy pár órát, nagyon kellemes környezetben, nagyon minőségi underground zenét hallgatva, egy nagyon összeszokott társaságban eltöltsenek a résztvevők.

 …Blumen csapattoborzással kezdte a munkát.

 2008 februárjában maga mellé vette Landshark - ot (Kiss Ede) és Peet – et (Császár Péter) akik ötleteikkel, kreativitásukkal és jópár éves zenei múltjukkal segítették az első lépéseket.
Ők hárman, minden bulin az alap hármast alkották, állandó fellépőként.

 A későbbiekben az angliai távollétből visszatért ZerraDeep (Gál Szabolcs) segítette a partysorozat további munkálatait.

Napjainkban…

2008. decemberében ismét átalakult a TIMELESS rezidensek névsora. Blumen – az alapító – mellé, egy újonc, Peat Noise (Reha Péter) érkezett.
Róla, további infókat a http://myspace.com/peatnoise címen olvashattok.

Peat Noise és Blumen mellé, egy-egy party erejéig, hazai feltörekvő és a már elismert dj-k is csatlakoznak majd, így minden buliban friss és változatos zenei palettára számíthatsz!!!

2008 december 5-én a Fresco Café & Lounge ad helyet a TIMELESS-nek. Ahol a rezidensek mellett bemutatkozik egy újdonsült hazai formáció a
Thin Cat Riders.
Info: http://myspace.com/thincatriders.
A formáció Mannel & Kay legújabb projektje, amely vad és őrült house hangzásokra összpontosít, őrült módón tálalva.
Nem kell megijedni és rosszra sem gondolni, "csupán" az eszetek fogjátok veszteni a két virtuóz szettjét hallva, ez garantált!

Egy üde színfolt tehát a Timeless az éjszakai élet térképén, ahol egy igen összeszedett csapat repülőrajtját hamarosan még erősebb felemelkedés fogja jellemezni, és biztosak lehetünk benne, hogy minden műkedvelő partyarc egyszer legalább ellátogat majd egy rendezvényükre!